2777
2789
عنوان

هرکس کمک کنه از ته دلم خودمو خانوادم دعاش میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 102 پست
چي بگم والا خدا لعنتشون كنه كسايي كه از كارا ميكنن به زمين گرم بخورن

الهی آمین😭

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم
وای چیشده از کجا میدونید چشم کردن ؟

میدونیم اخه اینقدر یهیویی شد دردش چند تا سید و سوختن زاغ و تخم مرغ شکوندن گفتن

یه شب تو یه مهمونی کاملا یهیویی اینجوری شده هرچیم میره دکتر میگن مشکلی نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا خیرت بده الهی فقط تورو خدا بگو رحمانیه دیگه؟ آدم خوبیه ؟گرفتار نشم جون هرکی دوست داری راست بگو ...

والا بقران ادم خوبیه ما بهش میگیم اقا سید 

اسمش مهدی هست 

خیلی ادم خوب و باایمانیه 

ب جون دخترام راست میگم 

۱۴سالگی عاشقش شدم و باهاش فرار کردم 🙃سخت بود خیلی سخت ولی الان خیلی شیرینه زندگی کنارش تو قشنگترین اتفاق زندگیمی $🫂❤️امضای قبلم رو پاک کردن 😐
حالا این عرب چکار ب شما داره که هی طلسمتون میکنه؟

زن داداشمه🙂

نمیدونم چه مرضی داره

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم
واقعا ؟ امتحان شده هست ؟ 

والا یکی ب من گفت منم با دل شکسته انجام دادم

شوهرم راضی نمیشد ب بچه دار شدن

خودش پیام داد میام دنبالت بریم آزمایشامونو انجام بدیم

البته ک کارساز خداست منم قرآنو واسطه قرار دادم ک خدا ب حرمت قرآن ب دل شکستم جواب داد

و البته استعانت از امام زمان

والا بقران ادم خوبیه ما بهش میگیم اقا سید  اسمش مهدی هست  خیلی ادم خوب و باایمانیه  ...

خداخیرت بده خیر ببینی الهی موفقیت دختراتو ببینی سربلندیشونو ببینی دست به خاک میزنن طلا بشه به حق این ایام الهی تو زندگیت سایه امام حسین همیشه بالاسر خانوادت باشه 

آیت الکرسی و بخون به یه لیوان آب و فوت کن توش بعد چارعار گوشه خونه و اتاقو حیاط و آشپز خونه همجا بپاش حتما اثر می‌کنه 

هر روز توحید فلق ناس و بخون ایت الکرسی زیاد بخون

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.
والا یکی ب من گفت منم با دل شکسته انجام دادم شوهرم راضی نمیشد ب بچه دار شدن خودش پیام داد میام دنب ...

ای جااان دلم الهی همیشه خوشبخت باشی عزیزم خدا دامن مادرای منتظرم سبز کنه

۱۳ سال زیاد نیست به نظرتون برای خدا خدا کردنو التماس کردن؟

من یه همکار داشتم دعا نویس بود

وضع مالی اوکی از بس بهش زنگ میزدن و ازش کمک میخواستن ببینیند این راهش نیست همیشه هم برای همه سحر و جادو بسته بودن انگار

اصلا رمالی و دعانویسا عمدتا میگن که این کار رو برات انجام دادن و دعا نوشتن که شما مجددا بری

راهش بازم توسله 

دعانویس از نزدیک میشناسم زندگیش جالب نیست

جادوگر میشناسم اصلا چهره اش تغییر شکل داده

این کسایی که به دعانویس و جادوگر کمک میکنن از شیاطینن شما وقتی میری سراغ دعانویس یعنی از شیاطین کمک گرفتی

بعد من جایی خوندم این شیاطین به چه بهایی به حرف این دعانویسا گوش میدن؟ به بهای توهین به مقدسات!!!!

واقعا از نظرتون این کار صحیحه؟؟

باز سمت خدا برید کارایی بکنید که قبلا نکردید دعایی بخونید که نخوندید 

اصلا برید کربلا از امام حسین بخواید

چرا آخه دعانویس!!

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
خداخیرت بده خیر ببینی الهی موفقیت دختراتو ببینی سربلندیشونو ببینی دست به خاک میزنن طلا بشه به حق این ...

فدات بشم عزیزم 

فقط شوهرم اومد برات میذارم شماره اقا سید رو 

۱۴سالگی عاشقش شدم و باهاش فرار کردم 🙃سخت بود خیلی سخت ولی الان خیلی شیرینه زندگی کنارش تو قشنگترین اتفاق زندگیمی $🫂❤️امضای قبلم رو پاک کردن 😐

تو برنامه سمت خدا حاج اقای حسینی چند تا ایه رو گفت بنویسید. 

الان کار دارم سرم خلوت شد برات پیدا میکنم میزارم.

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
من یه همکار داشتم دعا نویس بود وضع مالی اوکی از بس بهش زنگ میزدن و ازش کمک میخواستن ببینیند این راه ...

اینقدر شرایط مالیم ضعیفه که پول مشهد رفتنم ندارم همکارام گفتن میاین برین باهم من پول نداشتم خیلی دلم تنگه برا حرم ولی خب

حرز آقام امام جواد بنویس خیلی جواب گرفتم ازش

خودم میتونم؟چه شرایطی داره؟

2810