2777
2789
عنوان

هرکس کمک کنه از ته دلم خودمو خانوادم دعاش میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 102 پست
کجاس خدا خیرت بده الهی شماره تماس نداره ؟ من اصفهانم خود اصفهان

شماره تماس داره اما بزار شوهرم بیاد ازش بگیرم هروقت گرفتم زیر این پست برات میزارم 

اصفهان خیلی دوره ازما ما اذربایجان غربیم 

۱۴سالگی عاشقش شدم و باهاش فرار کردم 🙃سخت بود خیلی سخت ولی الان خیلی شیرینه زندگی کنارش تو قشنگترین اتفاق زندگیمی $🫂❤️امضای قبلم رو پاک کردن 😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم چون ميگي سحر هست،با نماز و دعا و قران رفع نشه،مثلا مثل طلسم،چون بهرحال چيز سنگيني هست و بايد ا ...

مشکل منم همینه نیست عزیزم نیست همشون دنبال پول زیادن من این ماه از گرسنگی نمیرم خیلیه

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم

با وضو چهار گوشه خونه نمک بریز

هر گوشه ای رو ک میریزی یکی از سوره های ۴قل رو بخون

تو خونت سنجاق قفلی بسته نباشه

ی استخاره قران بگیر

در آخر هم ته سیر با ماژیک مشکی ی چشم بکش با نخ قرمز ببند پای تختت تو خواب میبینی کی باهاتون دشمنی داره

انشاالله باطل میشه

چهار قل زیاد بخونین سوره های ناس فلق توحید و کافرون. همینطور آیت الکرسی و سوره جن.
چندتا آیه هم تو قرآن هست که این خاصیت رو داره.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
گفتم بخت من و خواهرام بستن خواهر بزرگم ۵۰ سالشه  از لحاظ مالی افتظاح روحی افتظاح  زندگیم ...

به نظر من اصلا دنبال کسی نباشید

خدا خودش تو قران گفته کسایی که سحر و جادو میکنن فقط با اذن خدا میتونن کارشون رو عملی کنن که اونم به دلیل امتحان ادمهاست

بیشتر با خدا انس بگیرید و نماز اول وقت و قران بخونید اینا خودش برطرف میکنه مشکلتون رو همه چیز دست خداست از غیر اون نخواید

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
شماره تماس داره اما بزار شوهرم بیاد ازش بگیرم هروقت گرفتم زیر این پست برات میزارم  اصفهان خیلی ...

خدا خیرت بده الهی فقط تورو خدا بگو رحمانیه دیگه؟

آدم خوبیه ؟گرفتار نشم جون هرکی دوست داری راست بگو دعات میکنم

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم
به نظر من اصلا دنبال کسی نباشید خدا خودش تو قران گفته کسایی که سحر و جادو میکنن فقط با اذن خدا میتو ...

۱۳ سال زیاد نیست به نظرتون برای خدا خدا کردنو التماس کردن؟

2810