2777
2789

بچها ما ۳ تا دوست بودیم صمیمی نه ولی معمولی که شوهر یکی از همین دوستام متاسفانه پارسال تصادف کرد فوت شد بعد دوستم میگه که وقتی بهش خبردادن کلا شوکه بوده و انگار تو این دنیا نبوده و کلا جیغ و شیون و خودزنی این چیزا بعد مثلا ساعت ۲ونیم ظهر به دوستم این خبرو دادن خب کلا شوکه بوده اون یکی دوستمون حدود نیم ساعت بعدش پیام داده بهش و گفته تسلیت میگم چقد سخته خدا بهت صبر بده و از این حرفا

دوستمم میگه وقتی پیامشو دیدم جنون گرفتم و روانی شدم که دارن پیام تسلیت جگرگوشمو بهم میدن جز اون هم کسی دیگه نداد چون موقعیتو درک میکردن حالا از اونموقع باهاش قطع رابطه کرده چون میگه باید اونقد شعور داشت که تو اون ساعات اولیه اونم خبر مرگ پاره ی تن ادم شوهر طرفو بهش ندن بعد جالبیشم اینجاست فقط همون روز پیام داد دیگه نه تو مراسمی شرکت کرد نه حتی بعد اون اتفاق زنگ یا پیام به دوستم نداد که بگه مثلا حالت چطوره و اینا‌

به نظرتون حق داره؟

والا تسلیت میگن میگه جرا گفتی ، نمیگن میگه چرا نگفتی 

منم جای دوستتون بودم دیگه مراسم بعدیو شرکت نمیکردم

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم همه چیز به متن و لحن اون پیام برمیگرده

ممکنه حق با دوستتون باشه ممکنه نباشه

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
والا تسلیت میگن میگه جرا گفتی ، نمیگن میگه چرا نگفتی  منم جای دوستتون بودم دیگه مراسم بعدیو شر ...

کسی بهش چیزی نگفت که چرا تسلیت گفتی 

میگم خودش کلا شرکت نکرد هیچی رو فقط تسلیت گفت و رفت بعدم اخه یه روز بگذره یه حرفیه همون ساعت اولی که به خود طرف خبر اوردن اینقد واجبه پیام بدع تسلیت بگه

به نظرم همه چیز به متن و لحن اون پیام برمیگرده ممکنه حق با دوستتون باشه ممکنه نباشه

اخه از این ناراحته میگه اون روز به اندازه ۱۰۰ سال پیر شدم ساعتی که براش خبراوردن نابود شده بود گوشیشو گرفته بود دستش میگفته الان شوهرم زنگ میزنه زندس که یهو پیام تسلیت میبینه اونم تو همون ساعات اولیه تازه بعدشم کلا هیچی شرکت نکرد حتی دیگه یه پیام نداد احوالشو بپرسه

والا تسلیت میگن میگه جرا گفتی ، نمیگن میگه چرا نگفتی  منم جای دوستتون بودم دیگه مراسم بعدیو شر ...

اره والا

من یه ماجرا مثل همین رو کامل پشت سر گذاشتم و فهمیدم خوبی بدی در پی داره به  هرکسی خوبی کنی تو این زمونه دست ادمو گاز میگیره

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
اخه از این ناراحته میگه اون روز به اندازه ۱۰۰ سال پیر شدم ساعتی که براش خبراوردن نابود شده بود گوشیش ...

من هم خودم اولین فکرم رفت سمت اینکه تو اون پیام چیزی بوده که دوستتون رو آزرده وگرنه صرفا پیام تسلیت فرستادن تو هر زمانی از حادثه بد نیست 

این که نیومده ( اگر کسی چیزی بهش نگفته)هم اون احتمال اول رو تقویت میکنه

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
کسی بهش چیزی نگفت که چرا تسلیت گفتی  میگم خودش کلا شرکت نکرد هیچی رو فقط تسلیت گفت و رفت بعدم ...

اولا اون بنده خدا از کجا میدونسته که تازه به اون خبر دادن؟؟؟ بعدشم مثلا خواسته کاری کرده باشه 

و در آخر اگه مراسم ها رو شرکت نکرده احتمال زیاد کسی بهش واکنش دوستت رو گفته اونم گفته چه بهتر که نرم مگرنه اینم به بدی تعبیر میشه

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم. مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم .  طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری. غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم