2777
2789
عنوان

شما باشید چه واکنشی نشون میدید؟

99 بازدید | 11 پست

من از زمانی که موبایل دار شدم. همیشه سر هر مناسبتی به اطرافیان پیام میدادم روز زن، روز مرد، تولدها، روز دختر، روز جوان و...... اما جز یکی دو نفر کمتر پیش میومد فیدبک داشته باشه. یا مثلا اونا سر مناسبت ها به من تبریک بگن. منم این تبریکات رو کمتر کردم تا اینکه امسال سر تولدم هیچ کس یه تبریک خشک و خالی هم بهم نگفت. همش فکر میکردم الان تبریک میاد برام چون مخصوصا یکی از دوستام همیشه اینکار رو می‌کرد اما امسال هیچی به‌هیچی. یه جورایی دلم شکست 

نمیدونم چه واکنشی داشته باشم؟ نمیخوام خیلی هیجانی برخورد کنم یا کلا این کارهارو کات کنم 

فقط بگین لطفا چه واکنشی مناسب و عاقلانه است 

خدایا دوستت دارم.. واسه هرچی که بخشیدی... همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی.. بازم چشمامو میبندم که خوبی هات رو بشمارم.. نمیتونم فقط میگم... ( خدایا دوستت دارم) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این مدل تبریک دهه ۹۰ اوایلش ترند بود

الان همینکه حضوری باهم سلام علیک کنن خیلیه

به یاد حضرت مادر، بانوی بی نشان حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها👈 https://musicfile.ir/madahi/2956/                                                                                          به یاد حضرت پدر، شاهِ نجف حضرت علی بن ابی طالب 👈https://kashoob.com/audio/mnkDa/.                                                                                                            🇵🇸 free Palestine 🇵🇸

هیچ کاری 

زندگی تو به تبریکات و احساس خوشحالی اونا بنده مگه؟

به کلیه های نازنینت بکیر عسیسم قرار نیست اونقدر تو این دنیا زندگی کنی ک برای رفتار و نگرش و حرفای دیگران خودتو آماده کنی یا حتی بخای وقت بزاری فکر کنی ک چه ریاکشنی نشون بدی

[QUOTE=333196413]هيچ واکنش نداشته باش خب يه عده تو فضاى مجازى فعاليت نميکنن[/QUOT

فعالن تو مجازی 

خدایا دوستت دارم.. واسه هرچی که بخشیدی... همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی.. بازم چشمامو میبندم که خوبی هات رو بشمارم.. نمیتونم فقط میگم... ( خدایا دوستت دارم) 

هیچ کاری  زندگی تو به تبریکات و احساس خوشحالی اونا بنده مگه؟ به کلیه های نازنینت بکیر عسیسم ق ...

چطور میشه یه چیزی رو به کلیه گرفت ؟ 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .