2777
2789
چند هفته ای؟ دکتر هم رفتی؟

من آخرین پریودم ۲۸ بهمن بود امروز آزمایش دادم دیدم بله متاسفانه بازم دارم بچه دار میشم.دوقلو یکساله دارم.نه دکتر نرفتم چون میدونم از ترسشون دیگه هیچکس سقط نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخوام تو خونه سقط کنم خیلی میترسم.نحوه مصرف رو هم هنوز دقیق نپرسیدم

خودش دقیق بهت میگ

منم از استرس داشتم میمردم.ولی این قرصا داخلش میکنم هست منک اصلا درد نداشتم.چندتاش زیر زبونیه چندتاشو واژن

نترس

حتما یکی پیشت باشه شاید فشارت افتاد. و وقتی میخوای استفاده کنی ی چی زیرا بنداز.ب شدت لرز کردم و ببخشید اسهال شدم اینا واسه اولشه

کم کم خوب میشی یکمم باید تحرک داشته باشی ک زودتر ب خونریزی بیفتی .خ تون ازت میره مثه زایمان ی مدت بابد ب خودت برسی

بعد سقط آبمیوه و مغزیجات بخور

و اینک خوب فکراتو بکن بعد پشیمون نشی،مامانا بعد سقط افسردگی میگیرن منک عذاب وجدان رهام نمیکرد ولی مجبور بودم

نباید راهنمایی کنم ولی خب لابد ب صلاحه ک نمونه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
چون من دوقلوی یکساله دارم.واقعا پیر شدم، فکر این‌که وقتی دوسالشونه بچه دیگه بغلم باشه حالم رو بد میک ...

اول برو سونو ببین چند هفته ای.بهترین زمان ۶هفته هست

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
خودش دقیق بهت میگ منم از استرس داشتم میمردم.ولی این قرصا داخلش میکنم هست منک اصلا درد نداشتم.چندتاش ...

مرسی از توضیحاتتون.من الانشم عذاب وجدان دارم اما واقعا وقتی به دوقلوهای یکسالم فکر میکنم میبینم نمیتونم به یکی دیگه هم برسم.سر همین دوتا پدرم درومده و واقعا کمک ندارم سخته.حالا دلایل اقتصادی و کشور و فرهنگ به کنار

خودش دقیق بهت میگ منم از استرس داشتم میمردم.ولی این قرصا داخلش میکنم هست منک اصلا درد نداشتم.چندتاش ...

عزیزم شما برا بارداری بعدست مشکلی پیش نیومد؟ من همیشه ترس این کارو دارم ک بعدا بچه دار نشم

عزیزم شما برا بارداری بعدست مشکلی پیش نیومد؟ من همیشه ترس این کارو دارم ک بعدا بچه دار نشم

من ی بچه دارم والا پارسال سقط کردم و بچه دیگ ای نمیخوام

ولی خانمی ک بهم قرص داد گفت بدن بعد سقط خ آمادگی داره واسه بارداری

سقط کردی؟

تو خونه سقط کردی؟ ساکشن درد داشت؟

اره منم داشتم طلاق میگرفتم مجبور بودم ...

نه درد نداره هیچ کدومش حس دل ضعفه و ترس من بیشتر داشتم ...

بعد اینک قرص مصرف میکنی باید هغی بالا و پایین بپری تا به خونریزی بیوفتی ، ولی اولش خیلی لرز میکنی