2777
2789

عالیه

حتما بخر 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالش شیردهی یو شکل واسه شیردهی خیلی خوبه

اگه شیر هم ندی به عنوان بالش معمولی واسه بچه ت استفاده کن یکم که بزرگتر بشه شروع میکنه به غلت زدن ولی با این بالش راحت تر کنترل میشه تو سن کمتر نگران چرخیدن و سخت شدن نفسش نمیشی

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
ممنون عزیزم چون چندتا نظر منفی دیدم گفتم کامنت بذارم  همینایی که شکل u هست دیگه؟

بله بزرگا که یو بزرگ هستن 

اگه حامله ای از الان بخر بعنوان بالش بارداری استفاده کن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بله بزرگا که یو بزرگ هستن  اگه حامله ای از الان بخر بعنوان بالش بارداری استفاده کن

اره باردارم ولی اخراشم دیگه

ولی باید از اون بلندا باشه برای بارداری استفاده کنم ولی برای نوزاد این u کوچیکا منظورمه

اره باردارم ولی اخراشم دیگه ولی باید از اون بلندا باشه برای بارداری استفاده کنم ولی برای نوزاد این ...

بزرگش رو بخر

2810