2777
2789
عنوان

مسافرت با بچه 4 ماهه با قطار

256 بازدید | 7 پست

کسی تجربه داره 

با ماشین اومدیم تهران وقتی خواب بود فقط آروم بود همین که بیدار میشد گریه اونم چه گریه ای که نفسش می‌رفت 

مسافت کوتاه تو شهر که قبلاً می‌رفتیم آروم بود ت واکشین ولی راه زیاد کلافش کرده بود 

بعد بغلی هم هست همش باید راه ببرمش وسط راه که پیاده می‌شدیم راه می‌رفتیم هم آروم بود همین که میشستیم تو ماشین دوباره شلوغ میکرد 

الان میگم با قطار برگردیم 

کسی تجربه با قطار داره

1402/01/15 فهمیدم که یه نفر سوم قراره به خانوادمون اضافه بشه خدایا خودت مراقبش باش ❤ خوش اومدی پسر قشنگ من بردیای من 1402/09/08 😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تجربه شو دارم

پسرم دقیقا چهار ماهه بود

خییییلی سختم شد

تخت های قطار باریکن خیلی

بچه این سنی هم باید کنار خودت بخوابه.اصلا عذابیه که نگم

شیر باید بدی

اون زمان بخاری روشن بود.کل حرارا میومد بالا حالت تهوع داشتم

تخت پایینم سرررد

اصن ی وضع افتضاحی

او در بر و ایام به کام است...

من دخترم چندرپزه بودباقطاررفتم اذیت نشدیم،چندماهه هم که بود خوابش میومدمیذاشتم روی پام میخوابید،قطارراحت تر بود تاماشین واسه دخترم بازم بستگی داره به خودت وبچه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

سلام من با بچه 4 ماهه تازه از مسافرت اومدم . قطار برای بچه شیر خشکی سخته وگرنه تکونای قطار باعث میشه راحت بخوابه برای عرض کم تختای قطار من اونجا که بچه میخوابه رو چمدان گذاشتم و میتونی توی کالسکه هم بزاریش ولی یه ساعت آخر لج گرفته بود چون ملاحفه را جمع کرده بودن و من نمیتونستنم رو پام تکون بدم . برگشتنی با هواپیما اومدم ولی خیلی سخت تر بود رفت طرف مهمون دار ها نشستم رو زمین تکونش دادم تا آروم شد سخت بود