2777
2789
عنوان

داریم جدامیشیم شوهرم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 3576 بازدید | 90 پست

اگر ی ذره هم دیگه رو دوس دارید باهم ی قرار بزارید همه حرفاتونو بزنید اما قبلش اصن سوتی نده میخوای چی بگی برید تو ی پارکی چیزی بشنید حرف یزنید بدون اینکه کسی از کسی اتو بگیره بگو اگر ی ذره احساس بینمونه اگر ی ذره دلت ب حال بچمون میسوزه بیا زندگیمونو از نو بسازی فردا بچمون نشه بچه طلاق بگو لج و لج بازی رو بزاریم کنار بگو فقط بخاطر بچمون 

اسی الان خطاب ب خودت دارم میگم طلاق اخرین اخرین اخرین راهه!  نزار بخاطر لج و لجبازی زندگیت از هم بپاشه کار کسی نداشته باشید مهم شما دوتایدد و بچتون و تمام! 

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر ی ذره هم دیگه رو دوس دارید باهم ی قرار بزارید همه حرفاتونو بزنید اما قبلش اصن سوتی نده میخوای چی ...

نمیتونم باش بیرون برم خانوادم نمیزارن از یه جاهم خودش نمیاد

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر ی ذره هم دیگه رو دوس دارید باهم ی قرار بزارید همه حرفاتونو بزنید اما قبلش اصن سوتی نده میخوای چی ...

موافقم 

اسی اگه مرد خوبیه 

باهاش بساز انشالله خونه هم میگیره

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

فیلم جدایی نادر از سیمین اصلا قرار نبود طلاق بگیرن خانمه منتظر بود شوهره بیاد دنبالش 

شوهره هم به دخترش میگفت ما قضیه امون جدی نیست و قرار نیست طلاق بگیریم ولی آخرش الکی الکی طلاق گرفتن .خوب فکراتو بکن بعدا پشیمون نشی .بهش بگو ی خونه جدا بگیره و خلاص 

خونه هم می‌خره انشالله ولی برا این موضوع طلاق نگیر بایا طلاق آخرین راهه خانواده ات جدی جدی میگن طلاق؟؟یا میخوان بترسونشش؟؟جدی مگه دخالت تا چه حد بوده که میگید طلاق؟؟میتونم بپرسم بچتون چند وقتشه؟؟اصلا میاد بچه رو ببینه؟؟

خونه هم می‌خره انشالله ولی برا این موضوع طلاق نگیر بایا طلاق آخرین راهه خانواده ات جدی جدی میگن طلاق ...

اره هرهفته دوهفته یه بار میاد بعضی وقتا هر یه ماه بچم ۲ سالشه خانوادم میخوان بترسوننش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره هرهفته دوهفته یه بار میاد بعضی وقتا هر یه ماه بچم ۲ سالشه خانوادم میخوان بترسوننش

خدا حفظش کنه ببین حالا که دیکه پا سفت کردن اون چیکار میکنه ؟وقتی میگید خونه بخر چی میگه خب ؟؟

خدا حفظش کنه ببین حالا که دیکه پا سفت کردن اون چیکار میکنه ؟وقتی میگید خونه بخر چی میگه خب ؟؟

میگه من خونه نمیزارم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810