ب نام آن که آفریـــد مرا و برای عشق زیـــبایــم ترا خدای مهربانم دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم برای آفرینش فرشته ای دوست داشتـــنی چـــون مـــــادر و آرامشی کــــه در آغوشش قرار داد ــــی امضای دوست تعلیق شده melikaj20051982هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
میشه دیگه مادرم وپدرم. تا حالا بحثی نداشتن با کسی همیشه با آرامش برخورد کردن
ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید وکسی قرار است پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.
ادم انعطاف پذیری ام با همه میتونم کنار بیام و کسی نمیتونه حالمو بد کنه کنترل حالم دست خودمه هیچ وقت از کوره در تمیرم و قبل از اینکه خوب راجع به ماجرا فک کنم حتی عصبانی نمیشم
من خودم حتی اگر طرفم کار بدی در حقم بکنه فورا یه دلیلی پیدا میکنم می بخشمش باعث میشه با کسی در نمی افتم و کار بقیه برام مهم نیست ینی نمیتونن ناراحتم کنن چون فوقش میگم خب طرف بی شعوره دیگه میپذیرم و میبخشم