2777
2789

پسرم جدیدا اس امپرتزول رو نمیخوره و تف میکنه بیرون🤐چیکار کنم بخوره؟؟ اگر مقدار آب بیشتری قاطی ش کتم اشکال نداره؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیاد این داروها فایده نداره

همه ی بچه ها ریفلاکس رو دارن درصدش کم و زیاده فقط

دلیلشم تکامل اون دریچه ی معدس 

بنظرم فقط عاروق بچه رو بگیر و رو سطح شیب دار بخوابون کم کم خوب میشه منم خیلی از این قرصا پر میکردم شکم بچه یه بار یه دکتر حسابی دعوام کرد فقط یکم رعایت کردم کم کم خوب شد بدونه دارو

من دخترم رفلاکس داره نه اونجوری فایده ندارع که

چیکار کنم؟ تا همین چندروز پیش با سرنگ داروخوری میخوردا، چندروزه عقلش بیشتر شده فک کنم😃همچین دهنشو سفت میکنه یا همه رو تف میکنه...نمیدونم چیکار کنم دیگه

زیاد این داروها فایده نداره همه ی بچه ها ریفلاکس رو دارن درصدش کم و زیاده فقط دلیلشم تکامل اون دری ...

از وقتی میخوره خیلی بهتر شده، مدام شیر برمی‌گشت توی حلقش و نشخوار می‌کرد و حتی حالت خفگی می‌گرفت.

آروغ و سطح شیب دار و از روز اول خیلی رعایت میکنم اما خب باید دارو هم بخوره که کمتر اذیت شه

بريز تو شيشه بهش بده من اينكارو ميكنم

امروز اینکارو کردم اتفاقا‌ فقط باید آب بیشتری قاطی ش کنم تا از شیشه رد شه، این اشکال نداره؟ اثر دارو رو کم نمیکنه؟

چیکار کنم؟ تا همین چندروز پیش با سرنگ داروخوری میخوردا، چندروزه عقلش بیشتر شده فک کنم😃همچین دهنشو س ...

عزیزممم😂😂

چند ماهشه

والا من با سرنگ میدمش میخوره

پس بندش هم یک کوچولو آبش میدم زودی میده پایین

عزیزممم😂😂 چند ماهشه والا من با سرنگ میدمش میخوره پس بندش هم یک کوچولو آبش میدم زودی میده پایین

۵ ماهش شد امروز، 

ینی واقعا تا چندروز پیش کامل میخوردا، هم اس امپرتزول هم قطره هم زینک که دکتر داده بود رو با سرنگ داروخوری می‌خورد راحت. 

الان تا میفهمه چیزی به جز شیر دارم میدم،‌ چنان دهنشو میبنده یا اگر بریزم تو حلقش، انقد با زبونش نگه می‌داره تا تف کنه😆

ماشاالله خدا حفظش کنه من بودم مییچلوندمش آخه 🥹😂

مرسی عزیزم. خدا حقظ کنه همچنین کوچولوی شما رو

اره چلوندن که صبح تا شب دارم میچلونم😆😆الانم تو خواب به زور نصفش رو بهش دادم