2777
2789
ممنون همچنین واسه شماهم خداحفظشون کنه. من مخالف دیربچه اوردنم.دوست دارم تابچه هام بزرگ میشن خودمم ج ...

دقیقا منم

کانال مینی‌مال نویسی هام در تل: https://t.me/wayafzood
ممنون ازشمارو هم دختراتون شیطونن🥺😂من یه دختر شیطون ناز میخام🤭

اره شیطون که هستن. همشم چشم و همچشمی دارن :)) یکیو بغل کنم اون یکی میاد اجیش رو میزنه کنار خودش میشینه :))

کانال مینی‌مال نویسی هام در تل: https://t.me/wayafzood

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۴ سالمه دوتا‌ دختر دارم. واااای اره سنم خیلی کمه، خودم زودتر از شما پشمام ریخت لطفا ریپلای منفی نک ...

منم ۲۵ دو تا بچه دارم پشم ریختن نداره که😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اینجا دعوات نکردن تاحالا؟ چخوب :)) منو خیلی دعوا میکنن.

بیخود میکنن چرا البته یکی دوبار تاپیک در مورد بچه هام زدم یکی دو نفر اومدن چرت پرت گفتن من اهمیت نمیدم به کسی ربطی نداره 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
چندسالته

من ۲۵ سالمه