2777
2789
خانما جسم زرد تو سونوگرافی یعنی چی ؟

جسم زرد یا کیسه زرد؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من تازه اقدام کردم چون دخترم خیلی کوچیک بود تا الان ایشاالله همین روزای اول سال جدید دامنت سبز بشه❤ ...

نه من چندماهه اقدامم

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خوش به حالت  کاش منم سومی رو حامله بودم  شوهرم میگه سومی رو شیره به شیره بیاریم😂😂

اشتباه نکن من بچه هام شیر به شیر هستن روانی شدیم وحشتناک سخته

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
۲۴ سالمه دوتا‌ دختر دارم. واااای اره سنم خیلی کمه، خودم زودتر از شما پشمام ریخت لطفا ریپلای منفی نک ...

خوبه دیگه سنت .من بیست ویک بودم دوتا بچه داشتم

من مامان سه تا نفسم❣️🥰 دخترم عمرم🥰پسرم جیگرم🥰فندق روهم فهمیدم پسره❣️میشه واسه تو راهیم صلوات بفرستید🙏❣️
۲۴ سالمه دوتا‌ دختر دارم. واااای اره سنم خیلی کمه، خودم زودتر از شما پشمام ریخت لطفا ریپلای منفی نک ...

منم 19سالمع اولین بچمو بعد از دوسال باردار شدم 🤭

پسرم به دنیا اومد🤱۱۴۰۳/۷/۱۴ عضو گروه سوگلی های سایت

خوبه دیگه سنت .من بیست ویک بودم دوتا بچه داشتم

اخی خدا حفظشون کنه :) اخه اینجا دعوا میکنن فقط ۲۷ ساله ها اجازه دارن ازدواج کنن بچه دار شن :))

کانال مینی‌مال نویسی هام در تل: https://t.me/wayafzood
اشتباه نکن من بچه هام شیر به شیر هستن روانی شدیم وحشتناک سخته

خودمم میترسم شیر به شیر 

ولی از اون طرف هم میخوام سنم خیلی نره بالا 

چون بی اعصاب میشم 

البته شیر به شیر که نمیارم 

ولی از شیر بگیرمش شاید شش ماه بعدش اقدام کنم 

تا ببینم شرایطم چطور میشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

اخی خدا حفظشون کنه :) اخه اینجا دعوا میکنن فقط ۲۷ ساله ها اجازه دارن ازدواج کنن بچه دار شن :))

ممنون همچنین واسه شماهم خداحفظشون کنه.

من مخالف دیربچه اوردنم.دوست دارم تابچه هام بزرگ میشن خودمم جوون باشم هنوز😃😃

من مامان سه تا نفسم❣️🥰 دخترم عمرم🥰پسرم جیگرم🥰فندق روهم فهمیدم پسره❣️میشه واسه تو راهیم صلوات بفرستید🙏❣️
2810