2777
2789
عنوان

تعطیلات چطور بوده تا الان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 46 پست

مادر و خواهرم اینا از یه شهر دیگه اومدن خونمون، همش درحال بشور و بپز و جمع کردن، خیلی خسته شدم

واقعا پشیمون شدم از دعوت کردنشون

لحظه سال تحویل هم دعوا راه انداختن گند زدن به عیدم

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲ ماهه اینجوریم مطلقم دعا کن برام

الهی عزیزم   
اصلا نگران نباش می گذره اینروزا
بعد که کوچولوت اومد دلت لک می زنه برا این استراحت ها

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

با اینکه روزه ام میزبان خواهرشوهر بچه هاشم بجز من هیشکی روزه نیست بامادرشوهرم زندگی میکنم یک ذره وجدان نداره بگه این زن گناه داره

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .

هیچی بچم از۲۲اسفندتعطیل شدن هم اومد ازمدرسه سرش روازدردگرفت وتبش شروع شد دقیقا تا اول عید سردردوتب وازاول عید ابله مرغان شروع شد الانم فقط گریه میکنه هم میگه زشت شدم نه جایی میشه رفت نه کسی میشه بیاد یک وضیه_ولی امیدوارم بقیه سال خوب باشه😂

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷

ما مادرا خصوصا اونایی ک بچه کوچیک داریم اونم دوتا مرخصی نداریم بچه هام گوچیکن ماشینم نداشتیم امسال خونه ایم خودمو بچه هام همسرمم سر کار در کل اهل مهمونی اینا نیستم ماشینم بود با همسر و بچه ها میرفتیم یه دور میزدیم بیرون