2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم موقع تولد۳۳۰۰بود یه مابعدش۴۳۰۰شد.

خوبه که

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

عزیزم ببخشید  چندتاسوال داشتم ازت من ۵ روز دیگه زایمانمه  شما طبیعی زایمان کردی؟؟ میشه بپرسم زایمانت چطور بود؟ وزن بچت ماشالله خوب بوده موقع زایمان بخاطر وزنش اذیت نشدی؟ بخیه هم خوردی؟

یعنی چی؟مگه غیر شیر چیزی میدن؟

گفتم نبات داع و چای شیرین و..... اینا رشد قدی رو کند میکنه    رشد وزنی بچه خوب بوده اما برای هر یک کیلو اضافه وزن حداقل ۳ سانت رشد قدی داریم  دفعه بعد دقت کن  روزی ببرش وزن کشی که قبلش شکمش کار کرده باشه یا بلافاصله بعد شیر خوردن وزنش نکن  وزنش دقیق باشه 

عزیزم ببخشید  چندتاسوال داشتم ازت من ۵ روز دیگه زایمانمه  شما طبیعی زایمان کردی؟؟ میشه بپر ...

بله طبیعی خب زایمان بدون درد نیست بله بخیه خوردم نگرارن نباش باید انرژی داشته باشی و اصلا نترسی یه ورزشدهایی هست مخصوث روزهای اخر بارداری اونارو انجام بده  تا دهانه رحمتد باز بشه

گفتم نبات داع و چای شیرین و..... اینا رشد قدی رو کند میکنه    رشد وزنی بچه خوب بوده اما بر ...

ن اصلا ندادم بچم یه هفته بستری بود بیمارستان بهش شیر ندادن چن روز اول بنظر خودم با این شرایط خوبه

ن اصلا ندادم بچم یه هفته بستری بود بیمارستان بهش شیر ندادن چن روز اول بنظر خودم با این شرایط خوبه

خیلی عالیه بچه ها معمولا ماه اول افت وزن دارن  فقط حواست باشه اگه رشد وزنی به نسبت قدش زیاد باشه مانع رشد قدی میشه روی رشد قدی بچه متمرکز شو  بیشترین رشد قدی شش ماه اوله شش ماه دوم به خاطر دندون درآوردن وغذا خور شدن رشد بچه سخت تر میشه  بچه های خیلی تپل رشد قدی کمتری دارن نسبت به بچه های تو پر    بچه شما موقع تولد قد و وزنش خوب بوده یعنی مستعد درشت وقد بلند شدن هست