2777
2789
عنوان

برادرم امروز گریمو دراورد

| مشاهده متن کامل بحث + 2060 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداش ادم اتفاقی واسش بیافته دل ادم اتیش میگیره هر چه قدر هم که بد باشه این که دیگه شوخی کرده 

ن من حلالش کردم فقط ناراحت شدم و گریه کردم گفتم بلایی سرش  نیاد  ولی  واقعا خرد شدم  

اخه ویار دارم هیچی نمیتونم بخورم  کسیم نبود خرید کنه  با بدبختی رفتم خرید کردم اوردم هیچی ...

عزیزم ان شالله به سلامت زایمان کنی توهم به اونا میگفتی ریزه میزه نیم وجبی و میخندیدی الکی حال خودتو خراب نکن ولی حق داشتی دست خالی اومدن ناراحت بشی 

ناراحت نباش بعضیا که کلا عقلشون نمی‌رسه و واقعا منظوری ندارن و نمی دونن حرفشون دل می‌شکنه اینم که فک ...

اخه هورمون چی؟  یکی  باروتو بگیره بگه گاو هلندی انقد گدشت نداره ک تو داری  ربطی  ب هورمون نداره خدایی 

نگاهش و خندش و حرفاش  تکمیل و تمام عیار بود اومده بود فقط  زنشو  بخندونه     خیلی گریه کردم   ولی  حلالش کردم  چون نفهممم

داداشم من خیلی هوا مو داره خدا رو شکر اعتماد ب نفس بهم میده  ولی شوهرم همش مسخره میکنه جلو خانواده اش دور کمرم رو وجب میگیره مادر شوهرم هم دقیقاً پا ب پاش مسخره م میکنه من در برابر خانواده شوهرم لاغرم بخاطر همین شدم بازیچه دست اینا منم هیچی نمیگم و دلم بخاطر رفتارشون شکسته  😭😓

عزیزم ان شالله به سلامت زایمان کنی توهم به اونا میگفتی ریزه میزه نیم وجبی و میخندیدی الکی حال خودتو ...

یبار تو دهنش نیاورد بچت چیه  یا مبارک  بعد این همه سال  اومده قدمش خیر باشه!  خوردن و رفتن  مدیونم دروغ بگم تا خوردن رفتن   همین ک رفتن هی خودمو خاستم بزنم ب اون راه  ولی  اشکم بند نمیومد  فقط وضو گرفتم نمار خوندم   گفتم  خدا خودش بهتر میدونه!!