2777
2789
عنوان

برادرم امروز گریمو دراورد

2060 بازدید | 75 پست

امروز اومد خونمون  با زنش عید دیدنی    هی دستشو مینداخت دور گردنم و میگفت وای  گردنت قد دوتای دست منه!

با زنش میخندیدن!

بعد بازومو گرفت  دور دستش  باز یچیزی گفت و خندید

انشگتان باد کرده چای گرفتم جلوشون هی خندید ب دستام  

و دید ناراحت شدم اخرش  گفت  خواهرمی این حرفا چیه ناراحت نشی ها  ولی خیلی چاق  شدی! 

خیلی ناراحت شدم ب حدی ک الان سر نماز گریه کردم 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخرین حرکتش  وجب گرفت بازومو   گفت  ببین قد وجب منه    و من بغصم داشت میترکیدددد    باردارم و تنها یبار همراخم نبود اولین بار میان خونمون نکرد ی شیرینی بگیره دستش  بیاد!   خودشو نهار انداخت  با بدبختی پختمو و پذیرایی کردممم    ولی اخرشم گریمو دراورد و گفت ناراحت  دنشی ها 

خیلی خره ولی میخواسته شوخی کنه میخولسته سر به سرت بزاره داداشای ماهم همینن ماهم جواب میدیم 

ادم از داداشش که به دل نمیگیره .میخواسته جلو زنش بگه خیلی باخواهرم شوخی دارم و صمیمیم 

اما خوب اصلا نحوه شوخیش خوب نبوده حلو زنش

به این حرکتا میگیم شوخی خرکی

زنش خیلی کوچولوعه  سایر پاش ۳۴   و کلا ربز نقش  خوب من از اولش درشت  بودم  فکن قدم ۱۸۰    سایزم  ۴۰ بود قبل بارداری   الان ۴۴ ام      و خوب درشت شدم    ولی  اینجوری ن ک  اون مگه خرجمو میده؟؟؟؟ اصلا یبار گفت شوهرت رفته چیزی داری  کمکی میخای یا ن 

الهییییییی

راست میگی چاقی خیلی بدهستش

ولی داداش خوشمزه ات روبایدجمع میکردی

بگوخرجم باتوزن داداش بودالان استخون هم نداشتم

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

من الان خیلی حالم بده.دخترهمسایمون داییاش گفتنش بیا بریم بیرون غذا بخوریم اینم رفته باهاشون بعد بردنش بیرون شهر دوتایی دختره رو لت و پار کردن بعد اوردنش خونشون و تمام وستیل همسایمون رو شکوندن.از استرس هیچ حالم خوب نیس بیچاره دختره بیمارستان بردن از بس کتک خورده