2777
2789
من یه پیر مرد دیدم هفتادو خورده هشتاد ساله ژیله چهار جیب  پوشیده بود با کفش اسپرت برند  ...

تازه چن وقت پیش یه پیر مرد خیلی خیلی سن بالا دیدم سر تا پا سفید بود حتی کتونی سفید پاش بود با کلاه لبه دار سفید با کلی اکسسوری سفید

یاد دوران سَمی خودم افتادم دبیرستانی بودم عاشق پیرمرد همسایمون شده بودم 😐 دقیقاً همین مشخصاتی که د ...

حالش رو بهم میزدی بدتر  

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالش رو بهم میزدی بدتر    

آره با خودش می‌گفت اوسکولو ببینا 😒

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
تازه چن وقت پیش یه پیر مرد خیلی خیلی سن بالا دیدم سر تا پا سفید بود حتی کتونی سفید پاش بود با کلاه ل ...

هرچی پیرمرد خوشتیپ  اهل دله به پست شما میخوره

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
یاد دوران سَمی خودم افتادم دبیرستانی بودم عاشق پیرمرد همسایمون شده بودم 😐 دقیقاً همین مشخصاتی که د ...

چقدر امضات کراشه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
تازه چن وقت پیش یه پیر مرد خیلی خیلی سن بالا دیدم سر تا پا سفید بود حتی کتونی سفید پاش بود با کلاه ل ...

دوران سمی شده پیرمردا بیشتر دنبال مدن

میگردن اینستا اون اولیه چشاش کم سو بوده خیلی تشخیص نداده مرد و زن رو  

این یکیم احتمالا با پسرای گنگ شهرتون داشته کل نینداخته سر خوشتیپ بودن 

استارتر اهل کجایی ک اینقدر پیرمرداتون باحالن😂😂😂

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
دوران سمی شده پیرمردا بیشتر دنبال مدن میگردم اینستا اون اولیه چشاش کم سو بوده خیلی تشخیص نداده مرد و ...

الانم یه پیر مرد پیر زن دیگه میزارم مرده لنگ میزد پیر زنه تمام مدت دستشو گرفته بود و قدم میزدن اروم اروم چشام قلبی شد و یواشکلی عکس گرفتم😍

تهرانم

پس طبیعیه دیگه دور تا دورشون دختر و پسرای خوشتیپ میبینن یهو دلشون میخواد مث اونا باشن دوس دارن جوون به نظر بیان خدا آخر و عاقبت همه مادربزرگ های تهرانی رو به خیر کنه گول نخورن خطر کراش زدن بالاست اونجا😅😅😅