2777
2789
عنوان

شوهرم راضی نمیشه بریم سر خونه زندگیمون:((

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 51 پست
همون که گفتم بگو تا خونه خودمون نرفتیم بهتره همدیگر نبینیم تا اونم فشار بیاد بهش یک فکری بکنه

باشه ممنون عزیزم.

میشه برام دعا کنی؟تو همین سن کم خیلی سختی کشیدم دیگه تحمل کوچیک ترین چیزاروهم ندارم  

افرین شما فهمیدی دقیقا از همینم خیلی میترسه همش میگه باید ی شغل دوم پیدا کنم خیلی بدهی بالا اوردم ز ...

خب تصمیمیه که باید خودت بگیری که چقدر میتونی شرایط رو تحمل کنی

اگر تحمل این شرایط خیلی برات سخته و به هر قیمتی که شده میخوای راضی بشه ، اول باید حرفاتو کامل بزنی مثلا براش زمان تعیین کن که مثلا تا خرداد باید خونه ی خودمون باشیم، ممکنه بگه زوده، بگو خب خودت تاریخ بگو، سر یه تاریخی به توافق برسین و تاریخ رو علنی کن و به همه ی خونواده بگو که نتونه بزن زیرش

اگر به حرف منطقی و تاریخ تعیین کردنت توجه نکرد و بازم ادامه داد به این حرفا که عجله برای چیه و پدرمادرت نمیخوان تو رو نگه دارن و ازین لوس بازیا در آورد، تو هم ناچاری که بهش بی توجهی کنی و رابطه ت رو قطع کنی و بگی من حرفامو زدم، تو گوش ندادی، پس ناچارم اینجوری رفتار کنم.

حالا اینا راه حل های ذهن منه

تو خودت طرف مقابلتو میشناسی و میدونی که چی روش بیشتر تاثیر میذاره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه یه بار خانوادم با خودش مطرح کردن اونم خیلی سطحی و با خنده و اینا برگشت گفت خانوادت خیلی عجله دا ...

وا بگو عقد نمیکردید

من اصلا عجله رفتن از خونه بابام نداشتم

نه نیازهای پسرشون رفع میشه به اینجا که میرسه کنایه میزنن

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪
باشه ممنون عزیزم. میشه برام دعا کنی؟تو همین سن کم خیلی سختی کشیدم دیگه تحمل کوچیک ترین چیزاروهم ندا ...

امید به خدا

اینم به خوبی تموم میشه

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪
من خیلی شرایطش رو درک کردم همیشه سر خرید عقد  سر طلا  سر عروسی  سر کوجیک ترین نیازها ...

تو خیلی راه اومدی، منم مثل تو بودم

ولی از یه جایی دیگه ممکنه طرف مقابل سو استفاده کنه

باید برای خودت ارزش قائل باشی و نذاری که کوتاه اومدن فقط از طرف تو باشه

خب تصمیمیه که باید خودت بگیری که چقدر میتونی شرایط رو تحمل کنی اگر تحمل این شرایط خیلی برات سخته و ...

من امشب بهش گفتم تا ادریبهشت باید خونه خودمون باشیم رفتم کلی تور پیدا کردم با قیمت های مختلف و بلیط و اینارو چک کردم بهش نشون دادم میگه خودمم باید بگردم قیمت مناسب تر پیدا کنم

میگم خب بگرد مگ چه قدر وقتت رو میگیره 

باشه ممنون عزیزم. میشه برام دعا کنی؟تو همین سن کم خیلی سختی کشیدم دیگه تحمل کوچیک ترین چیزاروهم ندا ...

زندگی همش سختیه عزیزم، واسه هممون همینه

خوشی ها یه فاصله ی کوتاه بین این سختی تا سختی بعدیه

تو خیلی راه اومدی، منم مثل تو بودم ولی از یه جایی دیگه ممکنه طرف مقابل سو استفاده کنه باید برای خو ...

شوهرم از لحاظ مالی تحت فشاره و خیلی براش مهمه که زندگی مشترکمون با کیفیت باشه ینی خورد خوراک  لباس  مسافرت همه چیو میگه باید بهترینش رو داشته باشیم سطح توقعاتش بالاست و خب با این درامدش  نمیتونه همه ی اینارو داشته باشه

من امشب بهش گفتم تا ادریبهشت باید خونه خودمون باشیم رفتم کلی تور پیدا کردم با قیمت های مختلف و بلیط ...

خوبه، پس بنظرم پس دیگه روی حرفت وایسا و با جدیت به همین برخوردی که باهاش داری ادامه بده

چون انگار فقط داره میپیچونتت و زمان خاصی در نظر نداره

2810