2777
2789

سلام دوستان

بنده ۲۱ سالمه و ۹ ماهه که عقدم

خونه  و جهیزیه امادست

شوهرم پول نداره عروسی بگیره من شرایطشو کاملا درک کردم گفتم اشکالی نداره اگه نمیتونیم عروسی بگیریم بریم مسافرت

الان چندماهه که شوهرم پشت گوش میندازه هی امروز و فردا میکنه

تا اون موقع میگفت قبل عید بریم

الان میگه ببینم چطوری میشه

امشبم بهم گفت چرا انقدر عجله داری عجلت برا چیه؟

خب من میگم همه چیزمون امادست برای چی باید صبر کنیم؟اونایی که دوران عقدشون طولانی میشه یا خونه ندارن یا جهیزیه ندارن

از طرفی پدر مادرمم سخت گیرن یه شب خونه شوهرم بخابم انقد ب جونم غر میزنن ک خدا میدونه.

همش میگن کی میرین سر خونه زندگیتون

شوهرم اصلا عین خیالشم نیست خیلی ناراحتم 

بابام میگه پسری دختریو بخاد خودشو ب اب و اتیش میزنه که بیاردتش پیش خودش و تا ابد پیش خودش نگه داره

شوهرم اصلا متوجه شرایط نیست مثل اینکه خیلی بهش خوش میگذره ولی ثانیه به ثانیه من دارم عذاب میکشمم

امشبم سر این موضوع با شوهرم خیلی جدی صحبت کردم گفتم تا قبل اردیبهشت باید بریم خونه خودمون من ب اندازه کافی صبر کردم

خیلی جدی صحبت کردم اونم بش برخورد پاشد رفت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولا خرجی بگیر

دوما نده

خونشون هم شب نمون

بعد ببین چطوری دنبال میوفته عروسی بگیره

خانوادت اگه شل میزدن 4 5 عقد میموندی نمیزارن بری اینه شرایط چ برسه به اینکه بری خونشون

جامع و کامل ..

اولا خرجی بگیر دوما نده خونشون هم شب نمون بعد ببین چطوری دنبال میوفته عروسی بگیره خانوادت اگه شل ...

خرجی ندارم به اون صورت ولی چیزی بخام برام میگیره قسط و بدهی هم زیاد داره شوهرم

شب نمونم دعوامون میشه نمیخام دعوا بشه عزیزم من هفته ای یک شب میمونم

خرجی ندارم به اون صورت ولی چیزی بخام برام میگیره قسط و بدهی هم زیاد داره شوهرم شب نمونم دعوامون میش ...

خب پس منتظر باش تا برات عروسی بگیره هروقت دلش خواست..

کلا دخترای بساز دهن بسته همیشه بهشون ظلم میشه باید به ساز بقیه برقصن

قطع رابطه کن البته به خونوادت بگو به خونواده همسرتون بگن دیگه رفت وامد هارو کش ندن والا اجازه نمیدن ...

خانواده شوهرم از ۹ ماه پیش ک عقد کردیم نیومدن تااا عید برام عیدی اوردن 

پدر مادرم میگن اگه مستقیم چیزی بگیم میگن دخترشون مونده رو دستشون

خب پس منتظر باش تا برات عروسی بگیره هروقت دلش خواست.. کلا دخترای بساز دهن بسته همیشه بهشون ظلم میشه ...

چیکار کنم به خدا بریدم خیلی تحت فشارم الان دارم با گریه تایپ میکنم

پدر مادرم از ی طرف شوهرم از ی طرف فامیل از ی طرف

2810