2777
2789

شغلی انتخاب کنید که صبح تا ظهر فقط روی صندلی بشینید و پشت سیستم و کلا یک جا نشسته باشید

شغلی که توش بدو بدو داشته باشه

شیفتی باشه

ساعت کاریش بیشتر از ۲۴ ساعت در هفته باشه

شب کاری داشته باشه

مرتبط با ارباب رجپع و مردم باشه

تعطیلی نداشته باشه

جمعه و عید هم مجبور باشید سرکار برید

بالاسر و دستور دهنده داشته باشه

حقتونو بخورن و حق اعتراض نداشته باشید

تا رسیدن به درامد مطلوب بیشتر از دوسال طول بکشه

دورش یه خط قرمز بکشید

دیگه واقعا نمیتونم 

دلم میخواد یه زندگی عادی داشته باشم

وقتی بهم میگن چه روزی آزاد هستی جوابم نمیدونم نباشه

وقتی میگن بریم مسافرت برنامه کشیکام از گوشیم چک نکنم (آخرش هم بگم نه نمیتونم)

همیشه خسته و پژمرده نباشم

دلم میخواد روزی سه چهار ساعت صبح تا ظهر شیک و عطر زده برم سرکار و ناهار برگردم خونه (نه اینکه صبح هنوز هوا تاریکه با اعصابی داغون و خواب آلود و عجله عجله صبحانه نخورده برم و شب خسته و گرسنه و ژولیده پشت فرمون خوابم ببره)

دلم میخواد ساعت کاریم ۲۴ ساعت در هفته باشه نه ۲۴ ساعت در روز کشیک باشم

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

ها؟

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر شغلی سختی های خودش و داره

ولی در کل کارهای مرتبط با درمان سختیش بیشتره 

و اینکه حقوقش به نسبت سختی کار کمه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بازم شاغلی بهتراز بیکاری هست 

من حاضرم چنین چیزیو قبول کنم ولی بیکار نشم

بیا دوستم ،بیا باهم بی خیال شیم ،بیخیال هر مشکلاتی ،بیا هر  لحظه  روی  بدبختی هایمان کلیک  نکنیم ،کمی روی  دلخوشی هایمان کلیک  کنیم ،بیا باهم ذهنمان را آزاد کنیم مانند پروانه ای که از پیله اش آزاد شده و به گذشته فکر نمی کند که در پیله زندانی بوده بلکه  زمان حال برایش مهم است  ،گذشته و بدبختی ها دیگه گذشت ،بیا دوستم❤️‍🩹🖤 اگه میتونی برام سه تا صلوات بفرست ،منم برات حمد بخونم ،اگه صلوات فرستادی حتما ریپ بزن وبهم بگو