2777
2789
عنوان

از من به شماهایی که میخواهید شاغل بشید نصیحت مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 2632 بازدید | 74 پست
والا این شغلی که گفتی وجود خارجی نداره. هر شغلی دردسر خودشو داره. پرستاری؟

چرا هست😂

من اون موقعا که سرکار میرفتم(مهندسی مکانیک خوندم)کلا پشت سیستم بودم،کسی هم باهام حرف نمیزد به جز سرپرست

نقشه کشی هم بود کلا کارم

اما خب نقشه کشی هیچ هیجانی نداره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو همونی نیستی که خواستگار برات بیاد شرط می کنی برو کنکور بده تا پزشکی قبول شی؟؟؟؟

🤣🤣🤣🤣🤣🤦🏻‍♀️

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
کشیک ۲۴ ساعته ندارید روز تعطیل و جنعه سرکار نمیرید ساعت کاریتون مشخصه تازه مرخصی هم دارید

واقعا منم امروز به همکارم همینو میگفتم

نمیدونم چه فکری کردیم این رشته رو انتخاب کردیم 

این فشار کاری ها بنظرم تقصیر وزارت هم هست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
آبنبات مکس گریپ هست ؛ اسمش رو رفتم خوندم.  از داروخونه بپرس اگه دوست داشتی؛ واقعا برای گلودرد ...

ممنون واقعا😭الان زنگ میزنم همسرم بیاره انشالله که حواب میده

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙
واقعا منم امروز به همکارم همینو میگفتم نمیدونم چه فکری کردیم این رشته رو انتخاب کردیم  این فش ...

اون موقع که جیک جیک مستونمون بود فکر زمستونمون نبود

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
تو رو خدا اگه کسی کامنتمو میخونه بگه واسه گلو درد تو بارداری چیکار کنم دارم‌میمیرم دیگه

هیچی منم بارپارم و هزار مدل مریضی عجیب غریب گرفتم و هیچ داروویی هم نمیشه خورد خلاصه بگمت ک باید بمیری تو بارپاری و فقط عذاب و دردشو بکشی تا خوب شی 

چند ماهتع

خیر

ومنی که میدونم شغلت چیه و دوستش دارم

*الهی خدا  آنقدر بهت چیزای خوب بده که نفهمی از کجا اومده پر از خیر و برکت رزق و روزی * اگه دوست داری یک صلوات هم بفرست برای مهدی موعود 💕با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم 💕