2777
2789
هر کس نظری داره توی این تاپیک بنویسه.
خانمهایی که واسه شوشوهاشون مثل مادرن همسران موفقی نیستن.
این تاپیک رو واسه همین باز کردم
به نظر من یه زن نباید مثه یه مادر روی تمام کارای شوهرش حساس باشه و تو همه کاراش دخالت کنه تماما وقتاش و تنظیم کنه و قرار ملاقاتاش و یادآوری کنه لباساشو دم دستش بزاره دنبال جوراباش بگرده و بعد از مهمونی لباساشو جمع کنه تا حدی که شوهرش یه لیوان آب رو هم خودش نیاره و شب زنش برای آوردن ه لیوان آب بیدارکنه
پوپک جون به نظر من مردها و هر جوری عادت بدی همون جوی بار میان و رفتار میکنن
ولی یه چیزی بگم همشون ته تهش دلشون مامان میخواد.
خدایا با هر نفس که می آید و می رود تو را شکر دوست دارم در هر نفس به یاد تو باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من هم همیطوره
به نظرم نباید زیادی آقایون را تر و خشک کرد
مثلا لباساشونو اتو کنی
دائم چک کنی کجان و چه کار می کنن!
بهشون بکن و نکن کنی
و اینکه بجای اونا در مسائلشون تصمیم گیری کنی
فکر کنی می میرن اگر یه هفته بری مسافرت و باهاشون نباشی و مثلا تو اون یه هفته غذای آماده بذاری فریزر و از این جور کارا
منم 2 سال اول زندگیم این مشکل روشدیدا داشتم ، خواهر همسرم متوجه شده بود ازم خواست برم پیش مشاوره
رفتم و واقعا کمکم کرد که این مشکل حل بشه

مثلا : شوهر من همیشه وسایلش رو گم میکرد ، و من واسه اینکه اینجوری نشه همه وسایلش رو مرتب میکردم و مدام بهش گوش زد میکردم که اشتباه بود

یا اینکه همش میگفتم اینو بخور ، غذا به زور بهش میدادم ، لباساشو مرتب میکردم و....
همش فکر خرجای خونه و قسط و این چیزا بودم و اون کلا بیخیال شده بود
واقعا دیگه بهم خیلی فشار می اومد ولی الان خدا رو هزار مرتبه شکر که مشکلم حل شده
به نظر من بدترین حالتش اینه که تو همه کاراش دخالت کنی... بعضی ها حتی برای مسائل شغلی همسرشونم میخوان تصمیم بگیرن... این که بخوای تو مسائل مالی نظر خودتو اعمال کنی... فقط تو بگی چه جوری فلان پول رو خرج کنیم... همه بارها رو به دوش بکشی...
مثلا ما دوستی داریم که همه کارهای خونه رو خودش میکنه... کارای اداری... پرداخت قبض ها... آشغال بردن... و همه پولای شوهرشو میگیره و به شوهرش روزانه خرجی میده... و حرفشم اینه که میخوام پولامونو جمع کن تا یه خرید بزرگ بکنیم... کم مونده یه پستونک هم بذاره تو دهن شوهرش...
به نظر من باید با سیاست کاری کنی که شوهر احساس کنه تمام ضمام امور دست خودشه و بعد اگر جایی احساس کردی داره اشتباه میکنه غیر مستقیم بهش بگی... یه مسئولیت هایی هم مخصوصش باشه... مثل آشغال بردن.. کارای اداری...
من نه لباساشو اتو می کنم نه کارای شخصیشو انجام میدم
خرید خونه با اونه واشغال بردن-بچه رو باید شبا نگه داره قطره های بچه رو اون میده نصفه شب بیدارش میکنم واسم بره آب بیاره و در کل فکر کنم اون مامان منه ژ!!!!!!!!
من خیلی کارای همسرمو می کنیم اما برای اینه که اون صبح زود میره و شب دیر میاد. اما احساس می کنم بده. البته من مسافرت تنهائی میرم. اما تا جائیکه به خونه مربوط میشه خیلی کاراشو من انجام میدم. که خیلی بده. بررعکسشم خانم برادرمه که حتی بچه نوزادشو می ده برادرم حموم کنه و دست به سیاه سفید نمی زنه. برادرمم همه کارارو گردن گرفته. اما بنظر من خوشحال نمیان. نمی دونم کدوم درسته. بنظرم باید توازن و تعادل رو برقرار کرد. مثلا نه اینکه من همیشه لباساشو اطومی زنم و نه به زن برادرم که تا حالا غذا هم درست نکرده و برادرم می کنه
کلاْ افرادی که ازدواج میکنند دو دسته اند . آنهایی که از جانشان سیر شدند و آنهایی که قصد جان دیگری را دارند
بیتا جان لطفا واضح تر بگین که مشاور چی گفت و شما چی کار کردین که الان وضعیتتون بهتر شده .

من هم احساس میکنم واسه شوهرم مادری می کنم از اتوی لباس گرفته تا برداشتن موبایلو کیف پول و .... موقع بیرون رفتن .

چه جوری خودمون رو علاج کنیم ؟
2810