2777
2789

موهام شل ببندم شلخته و شل ول دیده میشم محکم ببندم زشت دیده میشم  وز هم هستن نمیدونم چکارشون کنم😭

صورت و ابروهامم اصلاح و مرتب نیستن چند ماه دیگه عروسیمه موقع عروسی میتونم اصلاح کنم  

ارایش هم نمیتونم کنم چون صورتم جوش میزنه  پوستم روشنه نیاز به کرم ندارع رژگونه نمیزنم چون جوش میزنه صورتم 

تصمیم دارم تا قبل عروسیم هرروز ارایش نکنم ک بیشتر در بیام 

فقط بهم بگید موهای لعنتیمو چکار کنم😭

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بستن اینا ول کن از پایه درسش کن موی وز هر کار کنی زشته برو هزینه کن پروتین یا کراتین کن مرتب و شیک بعد ببین چقدر زیبا میشی نیاز نیس ببندی یا هر چی خودش به تنهایی چهرت جذاب می‌کنه برای بستن موی صاف شلاقی راحت میشه حالت داد بست 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

عزیزممممم اصلا به خودت نگو زشت اصلا اینجوری نگو به خودت

الان میگی دارم شعار میدم ولی دقیقا منم مثل تو ام نمیتونم ارایش کنم اونم خط چشم و ریمل و سایه که تو میکاپ خیلی تاثیر دازه

منم موهام وزه روغن زیتون بزن روغن نارگیل و روغن رزماری خیلی تو از بین بردن وز و رشد مو تاثیر دارن

2810