2777
2789
عنوان

مامانم برای عروسش عیدی خرید حالا پشیمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2140 بازدید | 68 پست

من نمیدونم چرا همه وی به جای علاقه حکم معامله رو گرفته،کاش مث قدیما اینچیزا مطرح نبود ولی اگه اصرار دارید یه کیف ست اون صندل براشون بخرید

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیدونم چرا همه وی به جای علاقه حکم معامله رو گرفته،کاش مث قدیما اینچیزا مطرح نبود ولی اگه اصرار ...

خودش صندل دوست داره

ما فکر نمیکردیم انقدر بده فکر میکردیم نهایتا یه تومن بده

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
یه سرویس نقره بگیره براش ، یا یه دست سرتاپا لباس  ما کوردیم بخلیم ب یکی کادو گرون بدیم براش پار ...

عوض به عوضه .

رسوم شما اینه رسوم ما تهرونی ها هم اینطوره کلا کادو نمیدهیم .منسوخ شده

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
اره هردو طرح هستن داراب فقط وقتی میرن داراب باهم هستن بهشون خونه دادن  وقتی اینجا هستن هرکی خ ...

خب منظورمه بالاخره با تصمیم هم دیگه این مبلغ و برات زدن قطعا داداشت بی خبر نیست که

زن نمیده داداشش میده .فوقش پول چهارصد. تومان

داداش من که نمیده 😂 تازه پولام هم باید سریع قایم کنم وگرنه میاد اتاقم میدزده 😐 ملت داداش دارن ما هم داریم 😩

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
نه خودش درامد داره از خودش داد اره مجردم

پس در حد یه تومن یه چیزی براش بخرید و بدید. 

اما اسی من خودم انتظار جبران ندارم در اینجور مواقع. چون اگر خودم به کسی کادو بدم دوست ندارم خودش یه چیزی بذاره روش بهم برگردونه. انگار تبادله کالاست. یا تبادله پوله. احساس میکنم برا دل خودش خواسته بهت کادو بده خوشحال بشی. 

حالا اگر میخوای جبران کنی یه چیزی در حد یه تومن بخر. یه کیف با یه شال. این کیفایی که تازه مد شده رنگ‌های مختلف داره کوچولو اند و دوشی هستن. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
کورد ها شغلشون چیه ک اینهمه خرج میکنن؟

شغل بخصوصی نداریم والا ک بگم همه اون کارو میکنن شوهر من و پدر شوهرم کشاورزن 

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودش صندل دوست داره ما فکر نمیکردیم انقدر بده فکر میکردیم نهایتا یه تومن بده

عزیزم به نظرم اگه اخلاقش اینجوری نیست که مقایسه کنه همونو با یه چنتا شاخه گل بهش هدیه بدید روی باز و گشاده شما براش به خیلی چزا می ارزه اگه قپر شناس باشه من بشخصه اصلا مادیات برام مهم نیست امیدوارم عروس شمام اینطوری باشن

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇