2777
2789
عنوان

کتاب مناسب بچه های یک تا سه سال

339 بازدید | 6 پست

لطفا کتابهایی که برای بچه هاتون مفید بودن میشه معرفی کنید 

اصلا تو چه زمینه هایی الان باید اموزش ببینن و چه نوع کتابهایی براشون مناسبه ؟

دختر من دو سالشه. عاشق کتابه.سری کتابای می می نی رو خیلی دوست داره. کتابای شیمو هم خوبه . دخترم اسم حیوانات و وسایل نقلیه و اعضای بدن و میوه ها رو همه رو از کتاب یادگرفته.دیدآموز هم خوبه

*چه اسارت بی افتخاری است ، در بند حرف این و آن بودن* ژان پل سارتر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

1ساله يا 2 ساله يا 3ساله؟ اينها خيلي آموزش هاشون با هم تفاوت دارن.اگه 3ساله است رنگ ها هم انگليسي هم فارسي.اشكال هندسي.مفهوم كوتاه و بلندي.كلفت و باريك،اسم حيوون ها .من اين چيزها رو با پسرم كار كردم.

خدايا شكرت.
1ساله يا 2 ساله يا 3ساله؟ اينها خيلي آموزش هاشون با هم تفاوت دارن.اگه 3ساله است رنگ ها هم انگليسي هم فارسي.اشكال هندسي.مفهوم كوتاه و بلندي.كلفت و باريك،اسم حيوون ها .من اين چيزها رو با پسرم كار كردم.

ممنون 

پسر من 19 ماهشه 

یه کتاب سبزیجات بهش کادو دادن هر چی براش خوندم عکس نشونش دادم واکنشی نشون نداد تنها با مفهوم اسم کتاب اشنا شد 

مثل میگم کتابت کو میره میارش البته مسلما اون برا سن بالاتر مناسبه

بهترین کتابهایی که الان می تونی براش بخری کتاب آموزش میوه ها ، حیوانات ، تصویری ، پرنده ها  است . اگر کتابها جلد سخت باشن خیلی بهتره چون راحت نمی تونه پاره شون کنه شعرهای کوتاه هم می تونی براش بخری شعرهایی که موضوعش در مورد نی نی کوچولوهاست . 

من کتابهامو اینترنتی با ارسال رایگان از کانال این انتشارات می خرم راضی ام . 

adress : @pasadbook