2777
2789

سلام دوستان. پسرم حسابی ابریزش بینی داره و گلوش پر از خلطه. البته دکتر  براش دارو نوشته. فردا واکسن یکسالگی داره. به نظرتون واکسن میزنن بهش با این اوضاع؟

اخه بهداشت ما فقط سه شنبه ها واکسن یکسالگی میزنه اگه فردا نشه باید بره واسه هفته ی بعد اونوقت اشکال نداره؟

ممنون میشم جواب بدین

اگه تب نداشته باشه میزنن

ولی به نظرم نبر بذار هفته بعد 

چیری نمیشه

طفلکی سرماخورده تب م میکنه گناه داره

😙گل پسرم قندعسلم فتوکپی برابر اصل خودمه😙 شوهرم خیلی خوشبخته ازمن یه کپی کوچولو شده داره مگه نه🤗😍              اسمم دانا س دوستان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گوریل انگوری حالا ناخواسته بوده بارداریت😅

😙گل پسرم قندعسلم فتوکپی برابر اصل خودمه😙 شوهرم خیلی خوشبخته ازمن یه کپی کوچولو شده داره مگه نه🤗😍              اسمم دانا س دوستان

عزيزم فكر نكنم با وجود سرما خوردگي واكسن بزنن 

منم پسرم واكسن يك سالگيشو ١٠ روز دير زدم چون مريض شد سرماي بدي خورد

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

عزیزم اصلا نگران واکسن یکسالگی نباش.سبکترین واکسن همینه.نه درد داره نه تب.اما چون سرما خورده بزار وقتی خوب شد.اصلا هیچوقت عجله نکن واسه زدن واکسن.منم دیروز واکسن بچمو زدم ده روز تاخیر داشت.

واکس پسر من ک واکسن اسونی بود.اگعه هنو دارو میخوره نزن

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

نه عزيزم

من همون دفعه زنگ زدم بهداشت و از دكترشم پرسيدم هردو گفتن زود تر خوب نيست بزنين ولي تاخير تا ١٤ روز مشكلي نداره

خيالت راحت

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏