2777
2789

خانومی تایپک قبل هم پرسیدم میشه تاریخ تولد دقیق بچه تو بگی و اینکه قدو وزنش چقده .

دختر. منو دکتر گفت کمه بیارش چکاپ خیلی نگرانم

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
اصلا نباید بچه بره سمت گوشی گوشی یکی از دلایل این رفتاره هیجان ذهن رو پر میکنه و بچه ایده ای برای ...

تو نت خوندم میگن از استرسه یا خشکی چشم

چی کنم

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون به گوشی و تلویزیون وابسته شده همش با اونا مشغوله فرصتی نداره ک بازی یاد بگیره بچه منم دوسال و نیمشه

منم این مدت برا خونه تکونی و خریدا همش جلوش خوراکی و گوشی میزاشتم طوری شده صب بیدار میشه انقد گریه میکنه همش میگه گوشی گوشی مجبور میشم بهش بدم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
وای  خدا نکنه یعنی ضعیف شده؟

ممکنه 

ببرش دکتر بچه ها از سن دوسالگی به بعد به خاطر عوامل بازدارنده چشماشون دچار مشکل میشه 

دختر من دوسالشه تلوزیون روزی دوساعت میبینه گوشی براش ممنوعه اما استیگماته چشماش 

بدون نمره هستش چشمش ولی استیگماته 

گفت ارثیه استیگمات دخترم اما اگه مراعات نکنم نمره میاره چشمش

دکتر گفت گوشی چشم بچرو فوق العاده ضعیف میکنه 

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

تو نت خوندم میگن از استرسه یا خشکی چشم چی کنم

عزیزم خشکی چشم چیز خاصی نیست با ی قطره حل میشه

اما بچه ۲ سال گوشی میدن بهش ؟

تازه بچه شما شرطی شده آب و غذاش ام با گوشی...

اینترنت یک محتوای کلی هست و ب این صورت نیست ک یک نسخه برای همه پیچیده بشه

خانومی تایپک قبل هم پرسیدم میشه تاریخ تولد دقیق بچه تو بگی و اینکه قدو وزنش چقده . دختر. منو دکتر گ ...

مهر۱۴۰۰

۱۲

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

بچه منم همینه ۲۵ ماهشه تا تلوزیون روشن میکنم میاد میشنه نگاه میکنه گوشی رو برمیداره اهنگ پخش میکنه نهایتا بشه روزی دوساعت گوشی و تلوزیون ولی بدعادت شده باید گوشی دستش باشه تا غذا بخوره  ـبقیه روزم چسبیده بمن اصلا تنهایی بازی نمیکنه 

عزیزم منم دو تا بچه دارم دومی دو سالشه و دختره،چون یکم وزنش بالاست دکتر گفته تحرکش زیاد بشه خب بچه این سنی چه میدونه تحرک چیه،منم برای این که یه جا نشینه مشغول تلوزیون و گوشی بشه چن بار در طول روز بلندش میکنم اهنگ گوشی رو روشن میکنم میگم بیا برقصیم کلی خوشحال میشه و بالا پایین میپره،یا بازی قطار قطار میکنموباهاش اونو جلوم میزارم یواش پیرهنشو با دو تا دستام میگیرم بعد شروع میکنیم دورتا دور هال من میگم قطار قطار اون میگه چی چی،یا مشت بازی میکنیم مثل بوکس،مشت های الکی میزنیم به هم بعد من میمیرم دوباره پا میشم کلی میخنده و ضربان قلبش میره بالا،قرار نیست که ختما بازی انچنانی بکنه،حتی بعضی وقتا وسیله ای میخوام که کوچیک باشه مثل کنترل میگم برو بیار یا لباسای تا شده رو میزارم رو دستش میگم ببریم تو اتاق پا میشه میبره خلاصه نمیزارم زیاد بشینه 

قدش چقده . دختر من ۱۳ کیلو وزنشه  ۹۱ قدش دکتر گفت کمه . بچه شما پسره یا دختر. دختر منم فرور ...

۹۰ پسر