2777
2789

برای از شیر گرفتن بچه 

یه گیاه خشکه

چجوری باید بزنم به سینه؟

تو آب حل کنم یا بجوشونم یا چی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید دخالت میکنم اما این روش خوبی نیست برای بچه علاوه بر اینکه ناراحت شیر نخوردن خودشه حس بی اعتمادی و ترس مریضی هم سراغش میاد

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻
ببخشید دخالت میکنم اما این روش خوبی نیست برای بچه علاوه بر اینکه ناراحت شیر نخوردن خودشه حس بی اعتما ...

بله میدونم

من خودم همیشه میگفتم فقط تدریجی

ولی دخترم خیلی خیلی وابسته س

من اصلا نمیتونم زمین بشینم 

تا بشینم یا دراز بکشم می‌چسبه بهم

نوک سینه هام زخم شده و خون افتاده دیگه چاره ندارم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

من سینه ام زخمه بشدت بهم گفتن صبر زرد بزن خوب میشه ولی ترسیدم دیگ شیر نخوره چون خعلی تلخه، واس من یه چیز سیاه قهوه ای سوخته اس مث قره قروت میگن باید با حلش کنی بزنی ب سینه

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊
نه پودر نیست مثل گل خشکه

تو آب حل کن و بمال به سینه ات

ولی من خودم هر روز یه نوبت رو کم کردم آخرش رسید به یدونه روز و شب 

ک اونارم قط کردم با غذا خوردن و بیرون بردن حواسشو پرت کردن 

سخته ولی میشه

ببخشید دخالت میکنم اما این روش خوبی نیست برای بچه علاوه بر اینکه ناراحت شیر نخوردن خودشه حس بی اعتما ...

عزیز منم مثل شما فکر میکردم، هر کاری کردم نشد تدریجی از شیر گرفتش .بچه ها باهوشن زود میفهمن شیر رو کم کردی انگار داری زجر کشش میکنی، اخرش مجبور شدم قطره تلخ بخرم بزنم

اونکه برای از شیر گرفتنه. وحشتناک تلخه

اره خیلی تلخه ولی ب من گفتن برای ترمیم و بهبود زخم هم استفاده میشه ولی ترسیدم بزنم

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊