2777
2789
عزیزم سرچ کن ببین عوارضش چیه، و داخل بروشور هم بخون، چون من خونه نیستم که ببینم، انشالله که چیزی نیس ...

فدات بشم،ممنونم که جواب سوالتان دادین،فقط اینم بهم بگید چقدر دخترتون قد کشید که به کم برای قد دخترم امیدوارم بشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگرانیم برای اضافه وزن نیست ،فقط برا این تهوع نگران شدم عزیزم، دخترتون این چند ماه چقدر قد کشیده

تقریبا نه سانت،شاید استرس میگیره عزیزم یا میترسه اوایل دختر من هم خیلی گریه میکرد،الان فقط برای امپول بلوغ استرس میگیره چون درد زیاد داره، ولی واسه دختر من وزنش نگران کننده است و من خیلی استرس دارم انشالله این دوران واسه بچه ها خوب پیش بره

دختری از دیار غم ۱۳۸۲
تقریبا نه سانت،شاید استرس میگیره عزیزم یا میترسه اوایل دختر من هم خیلی گریه میکرد،الان فقط برای امپو ...

ان شاالله خدا کمک کنه دخترتون بسلامتی قد بکشه و خوش هیکل بشه با سلامتی و تندرستی

فدات بشم،ممنونم که جواب سوالتان دادین،فقط اینم بهم بگید چقدر دخترتون قد کشید که به کم برای قد دخترم ...

دختر شما سنش کم مطمین باشین جواب بهتری میگیرین و وزنش کمتر، وزن بالا خودش جلو رشد قدی رو میگیره

دختری از دیار غم ۱۳۸۲
ان شاالله خدا کمک کنه دخترتون بسلامتی قد بکشه و خوش هیکل بشه با سلامتی و تندرستی

فعلا عزیزم سال خوبی پیش رو داشته باشین، تهوع ببینین یه چیز شیرین قبلش بهش بدین شاید ترس دارن فشارشون میفته باز خودتون میبینین بهتر میتونین تصمیم بگیرین

دختری از دیار غم ۱۳۸۲
تقریبا نه سانت،شاید استرس میگیره عزیزم یا میترسه اوایل دختر من هم خیلی گریه میکرد،الان فقط برای امپو ...

دختر پونزده ساله میتونه الان شروع کنه؟ البته پدرش راضی نیست خیلی قدش کوتاهه دختر نزدیکانم عه با دختر هفت ساله من تفاوت قدی چندانی نداره

میشه اسم دکتر دخترتونم بگین

دختر پونزده ساله میتونه الان شروع کنه؟ البته پدرش راضی نیست خیلی قدش کوتاهه دختر نزدیکانم عه با دختر ...

اگه صفحات رشدش بسته نشده باشه باید برید دکتر غدد عکس بگیرن بهتون بگن، عزیزم من کرمانم

دختری از دیار غم ۱۳۸۲