2777
2789

شوهرم دیروز رفت اسنپ.  همه مسافرا هم تو برنامه پرداخت کردن یه ریال نداریم.  زده یک و نیم شب تسویه کرده ولی هیچ پولی به حساب نیومده. ینی چی؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برنامه ها و سایت های شکل اسنپ کارت ب کارت نمیکنن ب شکل مردم عادی . معمولا با حواله ساتنا و پایا پول رو انتقال میدن 

تو روز های تعطیل معمولا ب حساب نمیشینه و بعد تعطیلات ب حساب میاد اما برای من پیش اومده ک تو تعطیلات هم واریز کردن به شوهرت بگو یک موجودی بگیره ممکنه اس ام اسش نیومده باشه

و همچنین سیکل انتقال پایا چرخه اول ساعت 3:45، چرخه دوم ساعت 10:45، چرخه سوم 13:45 و چرخه چهارم 18:45

تا اخر امروز ممکنه واریز بشه .

برنامه ها و سایت های شکل اسنپ کارت ب کارت نمیکنن ب شکل مردم عادی . معمولا با حواله ساتنا و پایا پول ...

موجودی گرفتیم نیومده. ینی راهی نیست؟ باید صبر کنیم تا کی؟ شماره پشتیبانی چرا رو اپراتور نمیره.  شما میدونی به چه شماره ای بزنیم اپراتور جواب بده؟ 

موجودی گرفتیم نیومده. ینی راهی نیست؟ باید صبر کنیم تا کی؟ شماره پشتیبانی چرا رو اپراتور نمیره.   ...

اگه گفتن براتون واریز کردن تنها راه حلش اینه که صبر کنید چون ب پشتیبانی خود اسنپ زنگ بزنید دوباره همین رو بهتون میگه پشتیبانی بانک هم بخاطر تعطیلا ت پاسخگو نیستن ولی نگران نباشید انشالله تا غروب ب حسابتون میاد . برای من پیش اومده ک جمعه بوده و سه روز بعدش تعطیل رسمی بوده همون جمعه ساغت 1 و 45 دقیقه بعد از ظهر ب حسابم اومد

میاد منم پارسال روز عید تفریحا حوصله م سر رفته بود دوتا مسافر گرفتم بعدش تسویه در لحظه زدم سریع اومد ...

تسویه در لحظه نزده تسویه که پایا بریزه فکر نکنم تو تعطیلات بیاد😕چون بانکا بستس

تسویه در لحظه نزده تسویه که پایا بریزه فکر نکنم تو تعطیلات بیاد😕چون بانکا بستس

فرقی نداره هردوتاش پایا هست

تسویه در لحظه همون موقع از موجودی کسر میشه

روزانه ساعت ۱۲ شب

یکم صبر کنید میاد ربطی هم به تعطیلات نداره

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم