2777
2789
عنوان

مشکل من با لباس پوشیدن همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1877 بازدید | 71 پست
چرا فقط باید تو بپسندی؟ خودش ادم نیس؟  اونم بتو میگف باید چادر بپوشی یا نپوشی چون من میپسندم خ ...

والا ما به دل هم راه میایم 

آره خب من باید بپسندم چرا که نه😐 من اگه شوهرمو نپسندم پس کی باید بپسنده؟! من اگه قیافه شوهرمو دوست نداشته باشم پس کی باید دوست داشته باشه؟! 

هر کس نظری داره 

بحث نکنیم بهتره 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اعتماد ب نفسش رو سقفه..رابطه عاطفیمونم من خیلی حال نمیکنم باهاش اونم فقط ب خاطر همین کاراشه..و این ک ...

میدونم از ظاهرش ناراحتی وحتی روحیه باطنیش ،ولی سعی کن حضور خودت رو با رفاقت پر رنگ کنی تا جای تاثیر دوستش رو بگیری،واین به مرور زمان حاصل میشه ،خیلی هم گیر نده که بدونه ظاهرش نقطه ضعف شماست وازش به عنوان ابزار فشار استفاده کنه ،در مورد اعتماد به نفسش هم مطمین باش ،اونجوری که شما فکر میکنی نیست ،چون از ظاهرش برای دیده شدن استفاده نمیکرد اونهم به این شکل بعد ۸ سال زندگی مشترک،انشاءالله باهم خوشبخت باشید وعاقبت به خیر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه تاپیک سم 😂😂😂 ن این حق داره لباسی ک دوست داره رو بپوشه نه اون   اینه ازدواج

عزیزم ادم باید اصالتش رو حفظ کنه پدری ک یه عمر سنگین لباس پوشیده مادری ک یه عمر چادر ب سر داشته پسرشم همینطور اما الان با وجود ۳ تا بچه یهو بیاد لباس لاتی بپوشه این توهین ب شعور خانواده خودشه

حق داری طرز لباس پوشیدن طرز غذا خوردن حتی طرز راه رفتن همه تو شخصیت آدما و حتی رفتار بقیه با آدم خیلی تاثیر داره حتی بعد ها رو تربیت بچه و هم خیلی مهمه 

مردا هرچه مردونه تر لباس بپوشن موجه ترن ،متاسفانه اکثر مردا الان لباس زنونه میپوشن و من واقعا حالم به هم میخوره خدارو شکر میکنم همسرم همیشه و همه جا لباس مردانه تنشه 

باهاش با آرامش صحبت کن بگو برام مهمی دوست ندارم این مدل ببینمت

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
میدونم از ظاهرش ناراحتی وحتی روحیه باطنیش ،ولی سعی کن حضور خودت رو با رفاقت پر رنگ کنی تا جای تاثیر ...

تصمیم گرفتم دیگ کاری ب کارش نداشته باشم چون واقعا از چشمم افتاده‌‌..

والا ما به دل هم راه میایم  آره خب من باید بپسندم چرا که نه😐 من اگه شوهرمو نپسندم پس کی باید ...

کار خوبی کردی اگر هم بهش پیشنهاد دادی لباس مردانه بپوشه 

زن و شوهر تکمیل کننده همدیگه هستن همیشه باید طوری بر خورد کنن ک کم  و کاستی های همدیگه رو اصلاح کنن 

این حرفای روشنفکرانه و هم بیخیال باش همش در حد حرفه

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
عزیزم ادم باید اصالتش رو حفظ کنه پدری ک یه عمر سنگین لباس پوشیده مادری ک یه عمر چادر ب سر داشته پسرش ...

چرا باید راه کسی دیگه رو بره اختیار نداره از خودش برنامه ایی ندارع واسه خودش سلیقه ای نداره؟ 

دختری با روح بنفش💜 

کار خوبی کردی اگر هم بهش پیشنهاد دادی لباس مردانه بپوشه  زن و شوهر تکمیل کننده همدیگه هستن همی ...

نمیدونم والا اینا چی میگن من چی فکر میکنم

من وقتی از یه تیپی بدم میاد با فرهنگ خونواده ما جور نیست چرا باید سکوت کنم و حرفی نزنم؟! 

والا من خجالتم میاد شوهرم با شلوار پاره و تیشرت جلف بیاد خونه بابام چهار تا همسایه ببینن آبروی بابام بره🤐

نمیگم این مدل لباس پوشیدن بده یا باعث آبروریزی میشه ولی با فرهنگ خونواده ما جور نیست و باعث آبروریزیمون میشه... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
تصمیم گرفتم دیگ کاری ب کارش نداشته باشم چون واقعا از چشمم افتاده‌‌..

خوب این سردی شما راه رو برای خیلی چیزها تو زندگی باز میکنه ،شما که قصد متارکه نداری که میگی دیگه مهم نیست ،باید تمام تلاشت رو برای ساختن زندگیت بکنی ولی از روش درست ،با محبت ،با صمیمیت ،با یه جور سیاست زنانه که بدونه چقدر برات مهمه ،شما یک خانوم قدرتمندی که فرزند در دامن شما تربیت میشه ،پس میتونی زندگی خودت هم بسازی ،اگه واقع نمیدونی چیکار کنی از مشاور کمک بگیر ،حتی کارگاههای اموزشی خانواده وجود داره وبا استفاده از اونها روش درست رو انتخاب کن. 

نمیدونم والا اینا چی میگن من چی فکر میکنم من وقتی از یه تیپی بدم میاد با فرهنگ خونواده ما جور نیست ...

حرف شما درسته وبا همسرت هم تعامل کردید ،اکثر افرادی که میگن لباس خودشه ،خوب دوست داره ،نمیتونه حتی برای لباس خودش مستقل عمل کنه ،اکثرا حتی در سن ازدواج هم نیستن ویا چیزی از زندگی مشترک نمیدونن ویا با همسرشون سر تیپ ظاهری به مشکل برنخوردن ،حالا همین همسر هزار تومن از پول خودش رو اونجوری که سلیقش هست خرج کنه وباب میلشون نباشه ،دیگه مال خودشه ،سلیقه خودشه ،دوست داره اینجوری خرج گنه وخیلی چیزهای دیگه یادشون میره .

خوب این سردی شما راه رو برای خیلی چیزها تو زندگی باز میکنه ،شما که قصد متارکه نداری که میگی دیگه مهم ...

وقتی ادم خودش خوب و بد خودش رو نمیدونه مشاور میخواد چکار کنه..ادم‌باید انقد شعور داشته باشه ک ۳ تا بچه داره جوری بپوشه جوری بگرده ک این بچه بشن الگوش متاسفانه مادر نفهم برادر نفهم چ انتظاری از پسرشون دارم‌..من ۸ ساله دارم میگم خوب و بدش رو نفهمید نخواست ک بفهمه جوری رفتار میکنه ک من بی فرهنگم من این چیزا رو ندیدم منو کامل کرده برده خودش جوری ک اصلا ب حرفام احترام نمیزاره..منم تا جای میتونم غرورمو بزارم کنار برا زندگیم وقتی اون نمیخواد خوب ب درک تا الانم از چشمم افتاده بود فقط نخواستم رو کنم براش اما الان دیگ بزا بفهمه..فقط اگ بفهمه سردی من بخاطر ۴ تا تیکه جورابه بازن نزاره کنار ک دیگ از گاو طویله هم گاوتره

وقتی ادم خودش خوب و بد خودش رو نمیدونه مشاور میخواد چکار کنه..ادم‌باید انقد شعور داشته باشه ک ۳ تا ب ...

عزیز دلم حالت رو درک میکنم چون از نزدیک دیدم ولی این روش شما هم‌نه برای زندگیت خوبه ونه برای بچه ها ،انشاءالله مشکلت به زودی حل بشه .