2777
2789
عنوان

مشکل من با لباس پوشیدن همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1877 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی قاطع برخورد کن  ما تازه عقد کرده بودیم دونه دونه لباسای شوهرم دراومد شلوار پاره تیشرت این ...

واا😐

مگه اونجور ک بود نپسندیده بودیش

از اول تیپشو نگاه نکردی

گذاشتی بعد عقد عوضش کردی؟

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
شاید من بگم چ نوع لباسی از نظر شما مشکلی نداشته باشه ولی برای من حکم یه مرد لات رو صدق میکنه

اون بتو تو لباس پوشیدن نظر میده؟ یا گیر میده مثلا اینو بپوش اونو نپوش؟ 

منظورت شلوار زاپ دار و پیراهن های هاوایی تینیجری یا شلوارای اسلش هستش؟ 

یعنی تیپش رسمی نیس؟ 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

گیر نده بهش بابا

اجازه بده هرجور دوست داره بپوشه 

هرجا خواستید دوتایی برین حتم کن لباس مناسب بپوشه

even ιғ ι'м noт wιтн yoυ ι тнιnĸ oғ yoυ..             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم...!   احسان من                        🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨
خیلی قاطع برخورد کن  ما تازه عقد کرده بودیم دونه دونه لباسای شوهرم دراومد شلوار پاره تیشرت این ...

وا چقدر ظالمانه.. خوبه اونم به زور چیزیو که دوست ندارید بگه انجام بده... مگه اینجوریم میشه... بنظرم رفتارتون جالب نبود و خودتونم باید جاش بزارید... فرضا اگر چادری نیستید به زووور و به قول خودتون قاطع بگه چاااادر بپوش... یا اگر با حجابی برعکس... 

اون بتو تو لباس پوشیدن نظر میده؟ یا گیر میده مثلا اینو بپوش اونو نپوش؟  منظورت شلوار زاپ دار و ...

نه رسمی نیس..من از اولم حد و مرز میدونستم تو لباسام..نمیگم با حجابم خوشم از حجاب نمیاد ولی انقدی هم نیستم ک جلف ب نظر بیام..خودشم چون میدونه من حد و مرز میدونم تو لباسام بخاطر همونه کاری ب لباس پوشیدنم نداره

واا😐 مگه اونجور ک بود نپسندیده بودیش از اول تیپشو نگاه نکردی گذاشتی بعد عقد عوضش کردی؟

من یادمه اولین بار خیلی بچه بودم که دیدمش اگه اشتباه نکنم کلاس اول یا دوم ابتدایی بودم

خب یه رفت و آمدی بود بین خونواده ها

میرفتن می اومدن 

یادم نمیاد تو رفت و آمدا لباسای جلف تنش دیده باشم... 

گذشت و یه مدت  ندیده بودمش شاید نزدیک به چهار پنج سال... 

سر خاستگاری و بعله برون هم که مردونه پوشیده بود 

بعد عقد لباسای جلفشو دیدم😒 

دوره آشنایی به اون صورت هم نداشتیم که بریم بیرون صحبت کنیم 

کل صحبت ما شاید 20 دقیقه شد که نصفش به سکوت گذشت نصف دیگشم من حرف زد اون گوش داد😅

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊