2777
2789

مگه برنامه های صداسیما رم میبینید دیدن ندارن امسال برنامه کریسمس o ses Türkiye  رو دیدم چه دکوری چیده بودن سالای قبلو بیشتر دوست داشتم ولی قابل قیاس با برنامه های به دردنخور صداسیما نیست خوش به حالشون  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=332447046]بدم میاد. یوسف تیموری مزخرف رو اوردن با اون اداهاش😐.  هرسال منوتو بود حداقل برنامه های نوروزی ...[/Q قطع نشده قراره انشالله از آمریکا پخش بشه مثل ایران اینترنشنال 

مگه برنامه های صداسیما رم میبینید دیدن ندارن امسال برنامه کریسمس o ses Türkiye  رو دیدم چه دکور ...

بله خیلی ها میبینن عزیزم

برنامه های تلویزیون کشور ایرانه و در وصف عید باستانی خودمونه

قبول دارم که سلیقیه ایه ولی اینکه خیلی از مردم این برنامه هارو ببینن اصلا عجیب نیس 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
ولی خدایی جمله:من دیگه برنامه های صدا و سیما رو نمیبینم،مگه کسی هنوزم هست که ببینه. دیگه خیلی خز شد ...

وقتی توی برنامه‌ی سال نو یکی از ستون های موسیقی این مملکت رو مسخره می‌کنن و هر هر می‌خندن به نظرم این جملات اصلا تکراری نمیشه.

اتفاقا نظر سنجی کردن خیلیا دیگه برنامه صداسیمارو نمیبینن

خب یه عده هم میبینن

در کل ندیدن این برنامه ها اصلا افتخار نداره

فقط بحث سلیقه وسطه همین

وقتی توی برنامه‌ی سال نو یکی از ستون های موسیقی این مملکت رو مسخره می‌کنن و هر هر می‌خندن به نظرم ای ...

فکر کنم اینا تو این مملکت زندگی نمیکنن از اینستا مشخصه که کسی زیاد نمیبینه مردم تو کامنتا میگن

وقتی توی برنامه‌ی سال نو یکی از ستون های موسیقی این مملکت رو مسخره می‌کنن و هر هر می‌خندن به نظرم ای ...

معلومه که هر دم دستگاهی عیب و ایراد خودشو داره

منتها حرف من اینه که خیلی ها برنامه های تلویزیون کشورشون رو نگاه میکنن، حالا بر حسب علاقه یکی مستند میبینه،یکی سریال،یکی برنامه شب عید

اینکه بگیم کلا نباید نگاه کرد و مگه کسی هم هست نگاه کنه،یه جورایی خیلی حرکت چیپی به حساب میاد

فکر کنم اینا تو این مملکت زندگی نمیکنن از اینستا مشخصه که کسی زیاد نمیبینه مردم تو کامنتا میگن

واقعا یه بخشی از ویژه برنامه‌ی سال ۱۳۷۳ رو گذاشته بودن که استاد شجریان رو دعوت کردن بعد داشتم فکر می‌کردم حالا میان کسی که موسیقی ایران باهاش شناخته شده رو توی سال نو و ویژه برنامه مسخره می‌کنن و جدی می‌فرمایید رو دعوت می‌کنن.

خب یه عده هم میبینن در کل ندیدن این برنامه ها اصلا افتخار نداره فقط بحث سلیقه وسطه همین

اتفاقا من نظرم برعکسه افتخار داره بده آدم احترام بذاره به خودش هر برنامه ای رو نبینه اون موقع که گزینشی نبود خوب بود فردوسی پورورشیدپور بودن

واقعا یه بخشی از ویژه برنامه‌ی سال ۱۳۷۳ رو گذاشته بودن که استاد شجریان رو دعوت کردن بعد داشتم فکر می ...

شجریان رو اصلا قبول ندارن خواستن بکوبنش البته من که اصلا این برنامه که میگینو ندیدم 

معلومه که هر دم دستگاهی عیب و ایراد خودشو داره منتها حرف من اینه که خیلی ها برنامه های تلویزیون کشو ...

وقتی یه دستگاه اشتباه خودش رو بارها تکرار می‌کنه بهترین کار حذف اون دستگاهه.

چندین ساله نه سریال خوبی داره و نه حتی برنامه‌ی مناسبی برای ماه رمضان و عید نوروز!

بله من هم یه زمانی منتظر پخش برنامه از تلویزیون کشورم بودم ولی الان سالهاست حداقل ۸۰ درصد مردم نگاه نمی‌کنن و به نظرم این واقعیته نه یه حرف چیپ

2810