2777
2789
به هر حال به جوری سرگرمش کن گوشی خیلی ضرر داره بعدا برای خودت هم دردسر میشه

مامان منم غر میزنه میگه یه جوری به کاری کن

همه از دور نشینن میگن لنگش کن

بعد پیش خودش باشه فقط با بچم تلوزیون میبینن

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

مگ یکی دو ساعت فقط بچها بازی میخوان اخه؟کل وقتو بازی میخواد پسر منم دو سال و نیمس  ...بااینکه تمام وقتم میزارم برا بازی باهاش بازم گاهی برا استراحت و غذام گوشی میدم بازی کنه بابا سخت نگیر مام  آدمیم  بردزلیم  مگه

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا درکتون نمیکنم. اگه حوصله نداشتید چرا آوردینش تو این دنیا؟ برای گوشی و عادت دادنش به گوشی خیلییی ...

شما بچه داری ؟پسر منم دوسال و نیمس  ...صبح تا شب پیشش فقط منم  حتی تایم  ناهار ندارم  من و امثال من رباتیم مگه؟بااینک تمام وقتمو  باهاش بازی میکنم ولی گاهی برا خدا شاهده غذا و دسشوییم  مجبورم  گوشی بدم دستش. چرا انقد انتظار از مادر زیاده؟تا تقی  ب توقی میخوره سریع چرا دنیا آوردی عرضه نداشتی ...

شما بچه داری ؟پسر منم دوسال و نیمس  ...صبح تا شب پیشش فقط منم  حتی تایم  ناهار ندارم ...

ندارم ولی مشکل از شماست. والدینی دیدم که انقد اقتدار داشتن تا دبیرستان بچشون بجز موارد نیازش گوشی دستش نمیدادن. مگه قدیم گوشی نبود چیکار میکردن مامانا. اینا بهانست شما فقط میخوای وقتی نیاز داری سریع بچه از سرت باز شه. 

ندارم ولی مشکل از شماست. والدینی دیدم که انقد اقتدار داشتن تا دبیرستان بچشون بجز موارد نیازش گوشی دس ...

برو بابا چرت نگو نظرت اصلا مهم نیست وقتی حتی حق دسشویی  و غذا ب ی مادر نمیدی ...

مشکل اینجاست هر کسی سرشو مینداز میره داخل هر تاپیکی ..

وقتی سوال در مورد بچه است .چرا کسی ک مادر نیست باید بیاد تو پست بزاره...

ریپلایم نکن حوصله ندارم نگاه نمیکنم