2777
2789

میشبنه تو گوشی بازیشو میکنه

بعدم با زور و دعوا و گریه گوشی و از دستش میگیرم کی اینطوره مث من.؟

واقعا خستم مخصوصا دم عید کارام زیاده اصلا حوصله بازی با بچمو ندارم

اعصابم خورده

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من هفت ماهه س خواهرش شش سال وقتی اون با گوشی بازی میکنه کوچیکه نگاه میکنه نمیدونم چطور مدیریت کنم با گوشی ور نرن بازیهارو پاک کردم حالا میبره میره تو باقی برنامه ها 

اصلا درکتون نمیکنم. اگه حوصله نداشتید چرا آوردینش تو این دنیاگ برای گوشی و عادت دادنش به گوشی خیلییی ...

واقعا ادم بعضی وقتا دیگه کشش نداره

شما حتما بچه نداری متوجه نمیشی 

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

بچه تا ۳ سالگی تلوزییون هم نباید ببینه چرا گوشی میدی دستش گناه داره

وقتایی ک نمیدم دستش با عروسک چیزی هم بازی نمیکنه که کل خونه و کابینتا رو فقط میریزه بیرون همین

فقط خرابکاری

یا میخواد بلایی سر خودش بیاره

واقعا ادم بعضی وقتا دیگه کشش نداره شما حتما بچه نداری متوجه نمیشی 

آره ندارم. ولی از الان اقتدار داشته باش. والدینی دیدم که تا دبیرستان بجز درموارد نیاز به بچشون گوشی نمیدادن. شما رسما داری باج میدی به بچه دو ساله که راحت باشی 

اونم با چیزی که واقعا هم برای جسمش هم روح و روان و تربیتش مضره

ولی اونایی که مواخذه میکنن مطمئنم یا بچه ندارن یا بچشون مثل کوالا بهشون آویزون نیست😅من خودم با بچه تا ۱۱-۱۲شب تنهام دیگه آدم گاهی به دلشم نباشه مجبوره

دلم از دنیا گرفته...شب من مهتاب نداره...💔
آره ندارم. ولی از الان اقتدار داشته باش. والدینی دیدم که تا دبیرستان بجز درموارد نیاز به بچشون گوشی ...

ندم  دستش میره سراغ خرابکاری یا کارهای خطرناک یه عالمه اسباب بازی داره ولی حتما باید خودم باش بازی کنم  وگرنه سمتشون نمیره

منم دیگه غذایی ظرفی کار واجبی باشه شوهرم میخواد غذا بخوره بر کار مجبورم عجله دارم

نمیدونم باید چی کرد 

خودم از گوشی بیزارم نه وات نه اینستا ن تلگرام هیچی ندا م

وقتایی ک نمیدم دستش با عروسک چیزی هم بازی نمیکنه که کل خونه و کابینتا رو فقط میریزه بیرون همین فقط ...

به هر حال به جوری سرگرمش کن گوشی خیلی ضرر داره بعدا برای خودت هم دردسر میشه

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
بچه تا ۳ سالگی تلوزییون هم نباید ببینه چرا گوشی میدی دستش گناه داره

این تلوزیوندیدن همش الکی پسر عمو من الان دانشمند انرژی اتمی تو المان زنعموم میگه از دوماهگی چش ازتلوزیون برنمیداشت از دکتردخترممپرسیدم میفت بچهای باهو تلوزیون نگا میکنن منم دیگه ترسم ریحت😁

هرچه دادم به اوحلالش باد
این تلوزیوندیدن همش الکی پسر عمو من الان دانشمند انرژی اتمی تو المان زنعموم میگه از دوماهگی چش ازتلو ...

خب قرار نیست همه ی بچه هایی که تلوزییون دیدن مشکل داشته باشن، درستش اینه که نبینه حالا هرکس خواست میتونه مدیریت کنه بچه نبینه یا اهمیت نده

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸