2777
2789
عنوان

وقت کاشت ناخن داشتم خواب موندم

137 بازدید | 9 پست

هفت صبح بود اصلا کلا یادم رفته بود گوشیمم خاموش بود طرف کلی زنگ زده بود 🥺

وای بیعانه هم زده بودم دیگه ناخنکار پیدانمیشه😭😭😭

چه دل خجسته ای داری

ساعتتو میزاشتی زنگ خب 

شاید دیگه کسی قبول نکنه حالا میخوای باز برو 

درخواست دوستی قبول نمیکنم. اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن؛ من نظر شخصی خودمو توی تاپیک استارتر میگم برامم مهم نیست که نظر مخالف نظر من چیه ؛ وقت و حوصله ی جر و بحث هم ندارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای چی ۷ صبح وقت گرفتی اخه😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/                              https://harfeto.timefriend.net/16923882233101

دیگه جای درست حسابی نمیشه بری همه پرن.من شنبه وقت داشتم ساعت۶رفتم تا۹شب طول کشید.نصفشم دستیارش انجام داد

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
دیگه جای درست حسابی نمیشه بری همه پرن.من شنبه وقت داشتم ساعت۶رفتم تا۹شب طول کشید.نصفشم دستیارش انجام ...

چه خبره سه سااااعتتتتت

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                    بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/                              https://harfeto.timefriend.net/16923882233101
چه خبره سه سااااعتتتتت

دستیارش کنده.اینم زیاد مشتری داشت تقریبا ۳.۲نفر همزمان بودیم😁تازه واسه من کاشت هم نبود لمینیت بود

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌