2777
2789
عنوان

یعنی همه خانومای مجرد شکل منن

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر خالم 18 ازدواج کرد دلم براش میسوزه شده پوست استخون از بس شوهر بدی انتخاب کرد شکاک و کنترل گر

هر کی یه ایرادی داره دیگه بنده خدا از اقوام زادواج کرد تو سن پایین خیلی خوشحال بود لاغربود لاغرتر شد شوهرش وسواس داره خیلی اذیتش میکنه!

دلم براش میسوزه

نمیگم همه همینن و شوهر تو سن پایین همیشه بده! دختر خالم تو 19 سالگی عروسی کرد خداروشکر همسر خیلی خوبی داره ولی خب پستی بلندی های مالی زیادی رو چشیدن که اگه کمک های خالم اینا نبود شاید زندگیشون به بن بست می خورد!

شغلت چیه کاش منم چنین شغلی دشاتم

من پروانه پایه دو طراحی نظام مهندسی معماری دارم ،کار بهم معرفی میشه ،نقشه رو چک میکنم و اگر اوکی باشه تایید میکنم ،تلاش کن براش ایشالا که میشه 

من برای امتخانش حدالقل یه سال وقت گذاشتم 

کاملا باهات موافقم ،اینارو که گفتی یاد خالم افتادم ،همسن منه و‌دوتا بچه داره و به شدت از زندگیش نارا ...

بله

تو مورد خودم میبینم یه حرفی از خواهرشوهرم میشنوم اگه من ده سال پیش بود حتما حتما تلخی بزرگی راه مینداختم یا جاریم یچیز میگه خیلی محترمانه پاسخ میدم و حد خودم رو نشونشون میدم ولی مسلما قبل تر اینهمه توانایی کنترل خودم و بقیه رو نداشتم!و دعوا میشد حتما

الان میگم شوهرم که خودش خوبه قبول داره خواهرش زیاده روی کرده چرا باید زندگی تو خونمون روتلخ کنم!و خیلی ساده میگذرم 

یاد بگیر صبور بودن رو اینجوری داغون میکنی خودت رو من خیلی ادم مغرور عصبی و بی صبری بودم یادمه سر ...

دقیقا بابت همه چی حرص میخورم اکثرا هم نفهمی ادما ولی اونا اصلا اذیت نمیشن خیلی هم حال میکنن با نفعمی

بله تو مورد خودم میبینم یه حرفی از خواهرشوهرم میشنوم اگه من ده سال پیش بود حتما حتما تلخی بزرگی راه ...

آفرین این یعنی همون مدیریته ،منم اگر تو سن ۱۸-۲۵ سالگیم ازدواج میکردم هم خودم خیلی به مشکل میخوردم هم خانوادمو تو دردسر مینداختم ،انتخابای اشتباه ،یه پاتنر داشتم که حدالقل خدا خواست از اون طریق بهم یاد بده که کجای کارام ایراد داره،کجا مهربونیم خیلی زیاده و باعث میشه طرفم سواستفاده کنه و ....

خداروشکر که از شوهرتون راضی هستین ،ایشالا که همیشه خوشبخت باشی و معلومه که با مدیریت هستی و میتونی با آرامش مسائل رو حل کنی 👏

2810