2777
2789
عنوان

یعنی همه خانومای مجرد شکل منن

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 53 پست
میدونی مشکل من از ازدواج نیست من توان تحمل و صبر ندارم یه مدت به خاطر کنکوزر یه مدت شغل یه مدتم ازدو ...

یاد بگیر صبور بودن رو

اینجوری داغون میکنی خودت رو

من خیلی ادم مغرور عصبی و بی صبری بودم

یادمه سر یه کیس خواستگار که همکارم بود یه حرفی زد خیلی بهم برخورد به غرورم!به قدری حرص خوردم حس کردم یه طرف بدنم یهویی لمس شد!

بله فک کنم یه ریز سکته رو رد کردم!یه آن به خودم اومدم گفتم دختر!همنیجوریش زندگی واس دختری مثل من که همه چی تمومه سخته!الان سکته کنی نصف بدنت از کار بیفته!کیه تورو جمع کنه !کی کمکت کنه!از کار اخراجت میکنن!خانوادت تا یه مدت کنارتن!بی خیال باش!این شد اخرین حرص خوردن من از عمق وجودم!

گفتم به جهنم شده که شده!این طرز فکرم که عوض شد یه جور خاصی اروم شدم جواب توهین ها عصبی بودن مردم خیلی چیزها واسم خنده دار شده!

خیلی چیزا دست ما نیس

نگرانی بابت چیزیکه کنترلی روش نداری و د ست تو نیس بیخود

این رو بارها تکرار کن و بذار باورت شه قبل اینکه خودتو نابود کنی!

به خدا بسپار

منم سی و‌خرده ای سالمه و ازدواج نکردم ...یه رابطه اشتباه داشتم که تموم شد و خداروشکر میکنم که به ازدواج و بچه نرسید ،صرفا ازدواج کردن حالتو خوب نمیکنه ،با استرس زیاد نمیتونی انتخاب درست بکنی ،منم الان خداروشکر به واسطه درسم به دوتا شغل رسیدم که نیاز به سرکار رفتن هرروز ندارم و درآمدم بد نیست ،خونه مو گرفتم ،الان میخوام ازدواج کنم چون به لحاظ فکری به ثبات رسیدم و میدونم چی میخوام ...اخلاقای بدمو تا حدی شناختم و دارم برای بهبودش تلاش میکنم ،هرکسی یه چیزی رو از دست میده یه چیزی رو به دست میاره ،مثلا من اختلاف سنیم با بچم زیاد میشه ولی ایشالا که زندگی آرومتری بتونم براش فراهم کنم 😅فقط اینارو نوشتم که بدونی منم مثل خودت استرس داشتم ولی با دلیل و نمونه هایی که تو جامعه دیدم بهم ثابت شد ازدواج بعد از ثبات اخلاقی و مالی خیلی بهتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خواستگار داشتم شاغلم تحصیلات دارم خانواده خوبم دارم هیکل و ریخت خوبی ام دارم ولی قرار نیس بخ ...

این جمله ت چه باحال و خوب بود 😄👍قرار نیست به خاطر نبود کیس خوب ،خودمو تو دهن آتیش بندازم ،خوشبخت باشی عزیزم

منم سی و‌خرده ای سالمه و ازدواج نکردم ...یه رابطه اشتباه داشتم که تموم شد و خداروشکر میکنم که به ازد ...

دقیقا

من به دوستام همیشه میگفتم که دیر ازدواج کردیم ولی وارد زندگی مرفه تری شدیم!

کسیکه تو سن پایین ازدواج میکنه خیلی زودترازسنش وارد بازی خواهرشوهر و شوهرداری میشه مستاجر میشه اعصاب خرد کنیاش زود شروع میشه همه دخالت میکنن تو زندگی شومیخان راهنمایی کنن چون بچه اس!بابت هر خرجی از شوهرش فشار میکشه بابت جهیزیه از پدرش خجالت میکشه!بعنوان نفر دوم زندگی متاهلی میشه که باید اطاعت کننده باشه تا جیره و مواجبش قط نشه!

ولی ما وارد خونه همسر میشیم!پس انداز داریم و بابت جهیزیه دعوا با خانواده خددمون نداریم!بازی نمیخوریم و خوب هندل میکنیم و در نهایت بخاطر بچه نبودنمون کسی اجازه دخالت تو تصمیماتون نداره!و نفر اول زندگیمون هستیم و جایگاه بهتری داریم

این جمله ت چه باحال و خوب بود 😄👍قرار نیست به خاطر نبود کیس خوب ،خودمو تو دهن آتیش بندازم ،خوشبخت ب ...

واالا دیگه تنهایی مجردی و پولداری  بی مسئولتی بهتر از متاهلی درد اور پرمسئولیت و تنهایی و بی پولیه

هی دنیارو  اسی من دوتابچه کوچیک‌دارم . درونگراهم هستم به شدت تایم تنهایی روز نیازدارم ولی متاس ...

بله درمان افسردگی ازدواج نیست کاش همه ادما بدونن خانوادم فکر میکنن با ازدواج خوب میشم

دقیقا من به دوستام همیشه میگفتم که دیر ازدواج کردیم ولی وارد زندگی مرفه تری شدیم! کسیکه تو سن پایی ...

دختر خالم 18 ازدواج کرد دلم براش میسوزه شده پوست استخون از بس شوهر بدی انتخاب کرد شکاک و کنترل گر

26

من فک کردم با توضیحاتت الان روی سی سال داری

پس مشکلت ازدواج نیس استرس هست

یه سری کتاب معرفی میکنم حالتو خوب کنه

چون من اعتقادی به روانشناس و .... ندارم 

خودت باید حال دلتو خوب‌کنی

قدرت نیروی حال(اکهارت توله)

زمینی نو(اکهارت توله)

دقیقا من به دوستام همیشه میگفتم که دیر ازدواج کردیم ولی وارد زندگی مرفه تری شدیم! کسیکه تو سن پایی ...

کاملا باهات موافقم ،اینارو که گفتی یاد خالم افتادم ،همسن منه و‌دوتا بچه داره و به شدت از زندگیش ناراضیه ولی پدربزرگم اجازه نمیده جدا بشه و .... ادامشو نگم که دوستای نی نی سایتی قضاوت نکنن یا یوقت توهینی نشه ....

من بازم به عقب برگردم زیر سی ازدواج نمیکنم ،اینکه گفتی واقعا درستع ،من تو موارد دخالت خواهر شوهر و‌جاری و ... حساسم ،احتمالا تو سن پایین تحملم کمتر هم بود و نمیتونستم مدیریتشم کنم .

اینجا گاهی دلم میسوزه میبینم طرف تو ۱۸ سالگی عاشق شده و داره ازدواج میکنه چون میدونم هنوز وارد اجتماع نشده و تصمیمش از سر پختگی نیست ،ناگهانی هست .

ایشالا همه خوشبخت باشن و آمار طلاق که الان خیلی بالارفته کمتر بشه .

2810