2777
2789
عنوان

یعنی همه خانومای مجرد شکل منن

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 53 پست
به مهاجرت هم فک میکنی     میدونم بی ربطه

قبل ازدواج خییلی فکر میکردم شرایطش رو هم  داشتم صحبت کرده بودم  حتی با اشنامون که مدیر یه کارخونه حسابیه میگفت میتونم جذبت کنم تو المان

ولی بند ایشون شدم دیگه زبانشم خیلی ضعیفه رشته اش هم طوری نیس اونجا بتونه گلیمش از اب بکشه بیرون

اینجا جایگاه داره حقوق خوبی داره ولی اونجا زیاد نمیتونم روش حساب باز کنم و خییلی ادم وابسته ایی 

کنسله فعلا دیگه مگه اینکه بازنشسته بشیم و چیزی دستمون بگیره رفت حالا حالاها  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبل ازدواج خییلی فکر میکردم شرایطش رو هم  داشتم صحبت کرده بودم  حتی با اشنامون که مدیر یه ...

ای بابااا

رشتشون چیه؟  

از کشورایی اروپایی کدوم رو اوکی میدونین؟ به جز المان  

ای بابااا رشتشون چیه؟     از کشورایی اروپایی کدوم رو اوکی میدونین؟ به جز المان   &n ...

رشته همسرم مدیریت مهارت خاصی واس ارائه به کشور خارجی نداره

بستگی به رشته ات داره دیگه

به اینکه از چ طریق میخایی مهاجرت کنی

تحصیلی واس ادامه بری 

شغلی کارفرما بخادت

ازدواجی

یا در نهایت بعنوان سرمایه گذار بری که پول میارم تو کشورتون

خیلی باید تحقیق کنی چون واس من مشخص بود زیاد پرسه نزدم رشته ام و هدفم و کشورم مشخص بود

شما باید از موسسات یا کساییکه هم فیلد خودتن تحقیق کنی

رشته همسرم مدیریت مهارت خاصی واس ارائه به کشور خارجی نداره بستگی به رشته ات داره دیگه به اینکه از ...

اره این رشته ها سخته 

من تحصیلی مد نظرم بود 

حالا کلی پرسیدم که تو اروپا چه کشوری شرایط اقتصادی بهتری داره

از موسسات که اره 

اما به جز اون نمیدونم از چه راهی بیشتر اشناشم  

دیگه نمیدونم اصن سنم مناسبه از پسش برمیام نمیام هعی