2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شکر و تو آب حل کن بخور. مامانم همیشه فلفل خوردنی این کارو میکنه. خودتون سرچ کنید این راه حل تو گوگل هست.

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

ما کلا از فلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه زیاد استفاده میکنیم، هرکی غذامونو میخوره میگه وای چقدر تنده و فلان، درحالی که خودمون تندیشو اصلا حس نمیکنیم، چندوقت دقت کردم میبینم مصرف فلفلمون خیلی زیاده ولی غذاها تند نیست برام، رو مزه غذاها دقیق شدم میبینم یه ته مزه تندی حس میکنم ولی واقعا منو نمیسوزونه. ببینید عادت چقدر قویه تو انسان 😄 حالا دوستم خورده بود از غذام میگفت من بخوام برم دستشویی چه بلایی سرم میاد 😂

زدن یه حرف مخالف یا نقد کردن یا نظر دادن آدابی داره که اگه رعایت نکنین و درجواب مثل خودتون حرف زدم نباید ناراحت بشید، همونطور که من ناراحت نمیشم ♥️
عزیزم انتظار داری بیایم دست بندازیم تو حلقت عووق  بزنی؟   برای این چیزا  دیگه تاپیک ن ...

به شما چه ربطی داره دقیقا 

این سوال من بود شما میتونی نیای نبینی نخونی 

به شما چه ربطی داره دقیقا  این سوال من بود شما میتونی نیای نبینی نخونی

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_5    

نینی یار لطفا شما رسیدگی کن !  چطوری میشه  ی تاپیک چرت زده بشه  بعد جوابشم بدی  توهین کنه؟ بعد بگه نخون؟ اینجا مگه  مال باباشه؟ یا تاپیک خصوصی داریم مگه عمومی نیی همه چیززززززز؟؟؟؟؟ شما رسیدگی کن  

2810