2777
2789
عنوان

ایده برای کادوی تولد

164 بازدید | 7 پست

سلام دوستان. چندروز دیگه تولد یکسالگی پسرم هست ولی من و شوهرم نمیدونیم براش چی بخریم. 

اینم بگم که فقط خواهر برادرای من و شوهرم دعوت هستن. 

بضاعت مالی ما هم متوسطه. حالا چی بخریم به نظر شما؟ 

چندوقت پیشم برای پسرم از این ماشینا که میتونه سوارش بشه و یه دسته بلند داره که میشه هلش داد رو براش خریدم. استخر توپم داره در ضمن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون گیره بالای پستها رو بزنی بروزرسانی میشه عزیزم.

از این دستبندهای چرم و طلا هم باحاله ها. یه دستبند چرم با پلاک طلای طرح اسمش یا ماه تولدش با یه طراحی خوشگل. بانمک میشه تو دست کوچولوش   

تولدشم پیشاپیش مبااارک   

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میتونید یه حساب براش باز کنید و یه مبلغی به عنوان هدیه بریزید توش و بعدا هم عیدی هاش و یا هدیه های نقدی های بقیه رو هم‌بریزید تو اون حساب هم براش پس انداز میشه هم برای آیندش خوبه.چون بچه یک ساله خیلی فرقی بین یه کادو ده تومنی و صد تومنی تشخیص نمیده یه ماشین کوچولو یا یه اسباب بازی هیجان انگیز براشم در کنارش بهش بدین .دستبند طلا هم پیشنهاد دوستمون خوبه

اگه دوست داشتید برای خوشبختی و ازدواج عالیم با یه آدم عالی دعا کنید برام🌸💕

ماشین کنترلی ، بازی های هوش و جورچین ، لباس ، سه چرخه ، لگو ، تلفن اسباب بازی ، اسباب‌بازی‌های حمام ، 

اسباب بازی‌های موزیکال

https://www.digikala.com/Search/Category-Puzzle/#!Category-Puzzle/PageSize-48/SortBy-1/Status-2

مامان دوقلو ها . سپهر و سهند