2777
2789

دوست پسر دوستم که خیلی با شخصیت و با تحصیلات بالا. بود شغل خوبی هم داره و مهربون هست  به دوستم گفته قبلا یا یه دختری دوست بودم که ۱۵سال ازم کوچیک تر بود 😐

دوستمم اومده گریه می‌کنه چرا اینطور کرده چطور تونسته 😐😐😐

منم گفتم بابا چیزی نشده که فقط دوست بودن و اینا 

چطور ارومش کنم ؟

ینی دوست پسرش کار اشتباهی کرده؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😶😑بخدا نمیدونم چی بگم

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
لنتی منو ک با ۷ نفر رل بود قبل من چی بخاطر کدوم گریه کنم😂😂😂😂😂😂😂😂

از اولی تا آخری فقط یکی یکی ک میری جلو شدت گریتو کمتر کن😂😂😂❤

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
لنتی منو ک با ۷ نفر رل بود قبل من چی بخاطر کدوم گریه کنم😂😂😂😂😂😂😂😂

۷روز ۷شب گریه باشدد تمام میکنی بعد دوش میگیری  یه جشن  شوهرتا تنها نزار که استعداد دارد مخ بزنه 🙂🙂🙂😃

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞