دیشب از گوشیش تو برنامه ایرانسل من یه شماره دیدم تو قسمت ریزکارد . قبل اومدن ب خونه بهش زنگ میزده ولی از لیست تماسهاش فقط اون شماره رو پاک کرده .تو گوشیم سیو کردم عکس تلگرامش خانم بود. الان میخوام وقتی عصر اومد شماره خودمو ویرایش کنم و اسمم رو شماره اون خانوم بزارم بعد بهش زنگ بزنم ببینم عکی العملش چیه یا بهش اسمس بدم . ؟کدوم خوبه ؟
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وقتی خونه اس تو جلو تر به بهانه بیار بگو میرم خونه دوستم یا جایی، دیر میام، بعد برو بیرون منتظرش باش، اگر کسی رو داره اونم تو خونه نمیمونه میره بیرون بعد میری دنبالش
بنظرم ایدت خوبه ولی زیاد نمیشه باهاش ادامه داد خیلی زود لو میره اگه بتونی دنبالش کنی بهتره یه موقعیتی براش پیش بیار که راحت بتونه بره بیرون خودتم دنبالش برو
۱۴۰۳/۶/۱۹ تو اردو جهادی فهمیدم فندق مامان تو دلمه خدایا شکرت خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.بتام ۱۴۰ 🤍خانوم دکتر گفته که هنوز قلبت تشکیل نشده مامان🥲🧡