2777
2789
اگه بارداری جایی نرو این ویروس جدیده هست چندهفتت هست ؟حسرت این مسائل مسخررو نخور به بچت فکر کن دنبال ...

هفته 18 هستم

نه هیچ جا نمیرم

حتی عیددیدنی نمیرم

چون هماتوم داشتم و یه مدت استراحت مطلق بودم، خیلی چشمم ترسیده و دیگه تکون نمیخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مثل شما عید بیرون استان جایی نمیرم چون سرویکسم پایینه استراحتم ولی ارزشش و داره . ما تصمیم داریم ایشالله یک‌سالگی بریم سفر

خدایا ممنونم برای همسر مهربونم و هدیه هایی که بهمون دادی از وقتی مامان شدم انگار من تازه فهمیدم معنای عشق رو ، انگار این عشق فرق داره جنسش ♥️🤍🧡. لبخند بزن ای همه ی دارو ندارم من غیر تو با کل جهان کار ندارم  ♥️🤍🧡 تو ماهِِ  زیبای منی از آسمونا اومدی تموم دنیا رو دارم تو که به دنیا اومدی 🧡🤍♥️ دنیای من از عشق لبریزه🤍
منم مثل شما عید بیرون استان جایی نمیرم چون سرویکسم پایینه استراحتم ولی ارزشش و داره . ما تصمیم داریم ...

منم اگه خدا بخواد عید سال دیگه که بچه 7 و 8 ماهه میشه

البته اگه بتونیم و اذیت نکنه