2777
2789
عزیزم تو چرا حرص عمل منو میزنی اگه کردم پولش داشتم علاقه داشتم  بقیه هم همین  هر کس برا ...

تو چرا دعوا میکنی من میگم نچرال دوس دارم توام بگو هرکی یه سلیقه ای داره من دوس ندارم هزار تا حرف میگی بهم😐

عزیزم تو چرا حرص عمل منو میزنی اگه کردم پولش داشتم علاقه داشتم  بقیه هم همین  هر کس برا ...

وات د فاز 

😂تو چرا خودت انقد نسبت به کاری که کردی گارد داری 

اسی مگه جی گفت 

این شو عجیبی که تو کشور به وجود اومده واقعا عجیبه اونم فقط ابراز تعجب کرد 

مگه اون چهره شمارو داره ؟اصن چه ربطی به اون داره 

بعدشم این شویی که به وجود اومد باعث شده همه همین دید به نچرال داشته باشن حتی اگه زشت نباشه

که اینم عجیبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وات د فاز  😂تو چرا خودت انقد نسبت به کاری که کردی گارد داری  اسی مگه جی گفت  این ...

یه بار ریپلای کردی جوابت ندادم 

سعی کن سرت تو زندگی خودت باشه قطعا به یجایی میرسی انتخاب هر کس برای خودشه 

گارد رو شما گرفتید وگرنه عمل اونا برا من مسئله ای نیست

با کوبوندن بقیه به هیچی نمیرسی 

یه بار ریپلای کردی جوابت ندادم  سعی کن سرت تو زندگی خودت باشه قطعا به یجایی میرسی انتخاب هر کس ...

الان تو چرا باهمه دعوا داری ما بهت گفتیم زشت مگه؟؟ ما فقط گفتیم خوب نیس عمل زیاد:))))) 

یه بار ریپلای کردی جوابت ندادم  سعی کن سرت تو زندگی خودت باشه قطعا به یجایی میرسی انتخاب هر کس ...

روی تو ریپ زدم 😐اشتباه شد جدا 

آره منم اگه در برابر حرف منطقی کم می‌آوردم چرت و پرت میگفتم🥲چون جوابی نداشتم که بدم

تویی که ادعای روشنفکری داری 

فک نمیکنی بهت مربوط نیست ؟؟؟؟؟

ما که داریم گپ میزنیم تو دونه دونه وایسادی دعوا گرفتی که الین و بلین 

روی تو ریپ زدم 😐اشتباه شد جدا  آره منم اگه در برابر حرف منطقی کم می‌آوردم چرت و پرت میگفتم🥲چ ...

من فضول زندگی مردم نیستم 🤗چرت و پرت طرز فکرت که برا اینکه بخوای خودتو ثابت کنی هم جنست بکوبونی 

من فضول زندگی مردم نیستم 🤗چرت و پرت طرز فکرت که برا اینکه بخوای خودتو ثابت کنی هم جنست بکوبونی  ...

ما الان به هم جنسامو بی ادبی کردیممم نههه واقعا ما بهشون چه بی ادبی کردیمم؟؟؟ 

حالا همه نچرالا لزوما بینی قوز دار و لبای باریک ندارن که

من خودم بینی ام معمولیه لبامم درشت و انگار ژل زدست هرکی ژل نزد ینی زشته؟

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…