2777
2789

خانما راستش زنداداشم از اول حسادتمو میکشید‌...پنج سال پیش عروسیم ۵۰ هزار تومن! کادو دادن.پاگشا نکردن...جدیدا هم مدقع خریدن خونه مادرم طلاهاشو داد بهشون پدرمم یکم پول داد..

مدام هم زنداداشم پروفایلای تیکه دار میزاشت...کلا اصلا اخلاقم با اخلاقش جور در نمیاد...

خیلی حسوده...چندروز پیشم برادرم ۴۰۰ تومن عیدی برا من داده بود به مامانم‌

گفته بود بده به من.

خلاصه مامانمم گفت زنگ بزن از برادرت تشکر کن.منم زنگ زدم تشکر کردم زنشم پیشش بود گوشیو گرفته میگه امسال خرجمون زیاد بود و فلان ببخشید زیاد نتونستیم بدیم..منم تشکر کردم‌

ولی راستش دلم باز نمیشه ازشون...

خیلی از زنش بدم میاد خیلی جریانات پیش اومد که دیگه ازش متنفر شدم..حالا عیدداره میاد..خوشم نمیاد ازشون..نمیخام برم عید دیدنی..چجوری بپیچونمشون؟

ضایعس بابا حداقل تظاهر کن برو 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا عیدی رو نیاوردن خونتون ما باشیم ناراحت میشیم به کسی بدن

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

ب نظرم‌ اون عادیه و همه اینا ک‌گفتی انگار شما یکم حسادت داری ،دلت رو صاف کن برو گناه داره داداشت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

کاش برادر من زنده بود 

فقط صداشو میشنیدم😭😭😭

کاری نکن که بعدا حسرت تک تک‌ این لحظات به دلت بمونه 

براردر عزیزت به خاطر زنش که معلوم نیس با شوهرشم رفتارش خوب باشه! از خودت دور نکن…

به خاطر داداشت برو اگه نری زنش میگه ببین محبت کردیم جواب نگرفتیم دلش میشکنه

چه محبتی..دارو ندار مادرمو گرفتن فروختن.یه انگشتر نزاشتن براش بمونه...

بارها هرچی از دهنش دراومده به من گفته..

اومده درخونم ابرومو برده..الان دنیارم بهم بدن دلم بازنمیشه ازشون

هر جوری پیچوندی خواهشا به منم یاد بده که منم عید دیدنی بعضیا رو بپیچونم یکیشم داداشم هستش

منم جاریم دلم نمیخاد برم خونشون

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاش برادر من زنده بود  فقط صداشو میشنیدم😭😭😭 کاری نکن که بعدا حسرت تک تک‌ این لحظات به دلت ...

خدارحمتش کنه عزیزم..

منم برادرم هرچی باشه خب دوسش دارم ولی از زنش بدم میاد

خدارحمتش کنه عزیزم.. منم برادرم هرچی باشه خب دوسش دارم ولی از زنش بدم میاد

بیخیال زن داداشا 

هم به شوهر خودشون ظلم میکنن هم به برادرای ما 

کلی از بدبختی از گور همین زنای نادرست بلند میشه

اخ که خدا میدونه ما هم چقدر کشیدیم 

اخرشم داداش دسته گلم پر پر شد 

زنش هنوزم هست و ظلم به دلمون میکنه 😭