2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پ‌س تو این‌کشور چ درسی بخونیمم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

رشتت انسانیه؟؟

واقعا منم موندم چه خاکی بریزم سرم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

2805
اره انسانیم  فک‌کنم‌تنها رشته خوب فرهنگیانه ک اونم متاسفانه ۴۰ روز مونده نمیشه رسوند

وایییی لعنت بهشون 

منم مث توام ققط فرهنگیان هست

خداوکیلی نمیدونم برم چ رشاه ایی

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

وایییی لعنت بهشون  منم مث توام ققط فرهنگیان هست خداوکیلی نمیدونم برم چ رشاه ایی

یچیزی بگم؟درسته خودم سر درگمم اومدم همش تاپیک میزنم ک چ رشته ای

ولی واقعا ما وفتی امتحان نداریم با چشم ندیدیم ک این شغلا کار ندارن چرا ندارن؟وقتی ما لیسانس عربی بگیریم آزمون بدیم با اینکه معلم کمه خب چرا برندارن؟

چرا ما اینقد نگرانیم 

طرف ی رشته ای میره ک اصلا بازار کار نداره تو فامیلمون یکی زمین شناسی رفت.اللن معلم خصوصیه درآمدش از معلم استخدامی اموزش پرورش بیشتره مشکل ما اینه ک هدفمون مشخص نیست.وگرنه هر کاریو با علاقه بری سمتش غیر ممکنه نتیجه نده 

یکی از اشناهامونم رشته ادبیات خونده الان استاد دانشگاهه فوق لیسانس داره

یچیزی بگم؟درسته خودم سر درگمم اومدم همش تاپیک میزنم ک چ رشته ای ولی واقعا ما وفتی امتحان نداریم با ...

من از خدامه تاریخ جغرافیا ولی کو بازار کار

پشت کنکور هستی؟

من از خدامه تاریخ جغرافیا ولی کو بازار کار پشت کنکور هستی؟

اره تازه امروز برنامه نوشتم میخام از فردا شروع کنم تو چی؟

بازار کار هست بخدا باید زرنگ‌باشی تو تاریخ بخون بعدش آزمون بده چرا برندارن؟مرض دارن مگه

اره تازه امروز برنامه نوشتم میخام از فردا شروع کنم تو چی؟ بازار کار هست بخدا باید زرنگ‌باشی تو تاری ...

ینی نفر اول تاریخ جغرافیا بودم تو کل مدرسه ، همین الان عشق تاریخ دارم، تمام اب و هوای شهرا رو بلدم ک از جغرافیا خوندم ولی خب میترسم ، اونقدر هم وصغ مالیمون خوب نیس ک بتونم به راحتی برم دانشگاه ، نمیدونم چه غلطی کنم

چند سال پشت کنکور بودی

ینی نفر اول تاریخ جغرافیا بودم تو کل مدرسه ، همین الان عشق تاریخ دارم، تمام اب و هوای شهرا رو بلدم ک ...

ممن متولد ۸۱ام ماعم اصلا مالی خوب نیس

الانم‌میگه حقوق دانشگا ازاد باید خودم کار کنم کنارش وگرنه نمیشه شهریه رو داد

ما از درس دور بودم شرایطم سخت بود تازه امسال تونسم اونم خاک‌تو سرم ۴۰ روز مونده 

ممن متولد ۸۱ام ماعم اصلا مالی خوب نیس الانم‌میگه حقوق دانشگا ازاد باید خودم کار کنم کنارش وگرنه نمی ...

منم ازت دوسال کوچیکترم ، بخون به امیدخدا میتونی چرا نشه

کاش میشد رفت دتبال علاقه و اخرش موفق بود

منم ازت دوسال کوچیکترم ، بخون به امیدخدا میتونی چرا نشه کاش میشد رفت دتبال علاقه و اخرش موفق بود

اره واقعا کاش اینجوری بود

اما بازم تحقیق کن خب میتونی توی دانشگا فرهنگیان رشته جغرافیا بخونی خیالت راحت 

اره واقعا کاش اینجوری بود اما بازم تحقیق کن خب میتونی توی دانشگا فرهنگیان رشته جغرافیا بخونی خیالت ...

اگ فرهنگیان بگیره

اگ فرهنگیان بگیره

سساکن کجایی؟

من ساکن کرجم‌پارسال کرج با ۸ هزار رشته آموزش ابتدایی برداشته همین فرهنگیان

بخاطر همین خیلیا بهم‌میگن بخون جون رفته ۵ هزار اینا میتونی بیاری 

ولی استرس نمیزاره شروع کنم‌اما از فردا شروع 

توام شروع کن شاید شد از خدا کمک بخاه 

2810