2777
2789
عنوان

بهترین روش های جلوگیری از بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 23 پست
تاحالا استفاده نکردم نمی‌دونم ولی به قرص اینا ی وقت اعتماد نکن با اورژانسی من حامله شدم 

نه من اصلا قرص نمیخورم 

دو بار بیشتر نخوردم 

بعدش متوجه شدم قرص طولانی مدت باعث نازایی میشه 

متاهل🧿❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره باور کن ده سال ازدواج کردیم همش همینجور بود دخترم ده ماهش بود حتی پریود هم نمی‌شدم ی موقع به خود ...

یعنی بچه هاتون شیر به شیر به دنیا اومدن؟!

اتفاقا من شنیدم موقع شیر دهی احتمال حاملگی خیلی زیاده و اصلا ربطی به پریود نداره 

بدن هر لحظه آماده باردار شدنه 

متاهل🧿❤️
اره باور کن ده سال ازدواج کردیم همش همینجور بود دخترم ده ماهش بود حتی پریود هم نمی‌شدم ی موقع به خود ...

امکان نداره

ممکنه با پیشاب باردار شده باشی...این چیزی ک شما میگید انگار گرده افشانی شده..اگر رابطه ی پشت سرهم داشته باشید احتمال بارداری با پیشاب زیاده.یا اینکه نشتی داشته یا پارگی

یعنی بچه هاتون شیر به شیر به دنیا اومدن؟! اتفاقا من شنیدم موقع شیر دهی احتمال حاملگی خیلی زیاده و ا ...

نه هنوز باردارم بله دخترم شیر می خورد من جلوگیری داشتم اصلا بخاطر پریود نشدنم بیخیال نبودم 

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  

خانوما همیشه دو تا روش پیشگیری داشته باشین

واقعا دوز قرص ها رو‌ اوردن پایین خیلیا با خوردن قرص یا اورژانسی دیدم باردار شدن این مدت

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻
امکان نداره ممکنه با پیشاب باردار شده باشی...این چیزی ک شما میگید انگار گرده افشانی شده..اگر رابطه ...

من فقط ب قول شما می گم کاندوم ایراد داشته و بله رابطه پشت هم بوده ولی با همون کاندوم

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  
نه من اصلا قرص نمیخورم  دو بار بیشتر نخوردم  بعدش متوجه شدم قرص طولانی مدت باعث نازایی م ...

ببین یه چیزی ک خیلی وقتا باعث بارداری میشه ،رابطه پشت سر همه ک ممکنه اسپرم ز رابطه ی قبلی هنوز مونده باشه ،یعنی بارداری با پیشاب...شمابا کا ندوم پیشگیری کن ضمن اینکه داخل هم ریخته نشه اصلا...کان دوم رو هم از ابتدای رابطه استفاده کنید نه اینکه حالا اولش آزاد بذارید بعد فقط آخراش استفاده کنید