2777
2789
عنوان

دلم مهاجرت میخواد

130 بازدید | 15 پست

دوست دارم یه کشور بهتر زندگی کنم.

چیزایی که میخوام رو بخرم. ماشین خوب. سفرهای خارجی.

چرا نمیشه آخه؟؟🥲

اخراج افاغنه مطالبه ملی. افغانی متجاوز باید برگرده کشور خودش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ویزای من اومده و دل تو دلم نیست . اولش که ویزامو گرفتم خوشحال بودم ، خصوصا خواهر و برادرمم خارج از ایرانن نامزدمم همینطور ،خوشحال بودم قراره پیش کسایی باشم که دوسشون دارم

اما راستش الان یکم ترسیدم . 

ویزای من اومده و دل تو دلم نیست . اولش که ویزامو گرفتم خوشحال بودم ، خصوصا خواهر و برادرمم خارج از ا ...

چرا ترسیدی؟

میشه بهم بگی از چه طریق داری میری؟

چجوری ویزا گرفتی و چقدر هزینه کردی؟

ویزای من اومده و دل تو دلم نیست . اولش که ویزامو گرفتم خوشحال بودم ، خصوصا خواهر و برادرمم خارج از ا ...

میشه درخواستم رو قبول کنی؟

چرا ترسیدی؟ میشه بهم بگی از چه طریق داری میری؟ چجوری ویزا گرفتی و چقدر هزینه کردی؟

من از طریق دانشگاه اقدام کردم .پذیرش تحصیلی گرفتم. و با پذیرشم رفتم سفارت .درمورد هزینشم ، برای پذیرش تحصیلی باید تمکن مالی ارائه بدید.تمکن مالی بسته به هر کشور یا حتی شهر متفاوته اما معمولا از یازده دوازده هزار یورو شروع میشه ب بالا دیگه.

ترسیدم چون تا قبل از این روز ، به هر کشوری رفتم مسافر بودم اما اینبار "مهاجرم" ! و خب قطعا ترس ها و استرس های خودش رو داره

من از طریق دانشگاه اقدام کردم .پذیرش تحصیلی گرفتم. و با پذیرشم رفتم سفارت .درمورد هزینشم ، برای پذیر ...

بدون تمکن مالی نمیشه از طریق تحصیلی رفت؟

من وضع مالیم اونجوری خوب نیست.

کدوم کشور میرید؟