دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دلیلش فرق ذاتی پسرا با دختراس پسرا کلا تک بعدین مثل خانم ها حساس نیستن و ریزبین نیستن ولی خانمها احساسی و براشون خیلی مسائل مهمه الانم ک تو این وضعیت مغز پسرا درگیر کار و پول و آینده ست واقعا حوصله ندارن
چرت نگو که چیز خاصی نیست بحث اینه که رفتیم با رفیق چشمچرونش بیرون بعد طرف همش داشت بحث دختر ...
من پارتنرم خیلی خیلی احتراممو میگیره از گل نازکتر بهم نگفته تو این پنج سال ، چرت نگو خیلیم چیز بدیه از نظرم ..
حق با تو بوده ولیییی
اگر میدونی دوستش هیزه و فلانه ، بدون ک دوس پسرتم دقیقا همون طوریه .. در نبود تو دقیقا مثل دوستش رفتار میکنه . این ثابت شده ک ادما با شبیه خودشون میگردن و جفت میشن
بحث اینه که رفتیم با رفیق چشمچرونش بیرون بعد طرف همش داشت بحث دختر میکرد و پارتنر منم هر هر میخندید ...
اینجا میشی حساس دیگ باید انقد پر باشی برات اهمیت نداشته باشه مردا همینن دیگ اکثرا مردا بعد ازدواج ینی اکثرشون تو جشن ها و دورهمی های فامیلی شوخی زن دوم میکنن و میخندن